buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
BLIR: Jim Sørum Johansen
 
Dala-stallen tar form for neste sesong

Publisert: 13.okt.2012 04:13
Oppdatert: -
Sportslig nedtur med nedrykk, men med tanke på neste år ser det lyst ut. Nå har Jim Sørum Johansen og Kjetil Gerhardsen sagt ja til å fortsette.
Jim Sørum Johansen (24) har vært kaptein i år, og han har hatt en bedre høstsesong enn vårsesong, mens Kjetil Gerhardsen (26) har slitt med skader, men også han har sett bedre ut i høst. At begge nå sier de fortsetter er gode signaler for Brumunddal.
Fra før av har veteranen Øyvind Melgalvis, solide Anders Ludviksen og ungguttene Kent Jørgensen og Jakob Ekre sagt ja til Dala for neste sesong.
Ellers kan sportslig leder Tom Søgård melde om liten interesse for klubbens spillere. En Oslo-klubb har meldt sin interesse for Eirik Olssen, mens Fart skal være interessert i to av klubbens yngre spillere på 3. divisjonslaget.
Bartosz Deregowski og Johann Wennberg ønsker å spille på et høyere nivå, men er åpne for å fortsette hvis ikke de får noen tilbud om det.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat