buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
SKUFFET: Jonatan Helmersen kom inn som innbytter mot Levanger, men Dala tapte likevel.
FOTO: Jacob Sundblom Nygaard
 
Dala-tap mot Levanger
(Levanger - Brumunddal 2-0): Dala gikk på sitt andre strake tap lørdag.

Publisert: 23.aug.2014 19:21
Oppdatert: 23.aug.2014 19:32

Brumunddal gjestet avdelingens beste hjemmelag på Moan kunstgress, til det som skulle vise seg å bli en meget vanskelig bortekamp for de hvite og blå.

Åpnet svakt

Det tok ikke mange minuttene før bortelaget havnet på hæla. Levanger gikk ut i hundre og presset Dala tilbake. Kun en god Christian Aarbogh Bjerke i Dala-buret holdt gjestene inne i kampen.

Levanger-presset avtok etter et kvarter, og Brumunddal spilte seg mer og mer inn i kampen. De tok tak i ballen, og fikk til mellomromspillet sitt, men slet med den siste pasningen som skulle åpne opp Levanger-forsvaret. 

Dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-0. Et rettferdig pauseresultat.

- Vi kom veldig dårlig i gang, men spilte oss inn i kampen og sto godt i formasjonen vår, sier Brumunddal-trener, Stein Rune Solbakken.

Holdt stand etter pause

Levanger gikk for et tidlig ledermål etter pause, og kjørte kampen etter hvilen. Men som i den første omgangen holdt Dala unna, denne gangen uten å slippe til all verden av sjanser.

- Vi visste det kom til å bli kjør, men vi var godt forberedt på det etter pause, sier Solbakken som dessverre fikk se eget lag kløne det til i sluttminuttene - igjen.

For med ni minutter igjen på klokka laget bortelaget et unødvendig frispark i farlig posisjon utenfor egen sekstenmeter. Simen Sandmæl stilte seg opp, og dundret ballen i vinkelen. Et vakkert frisparkmål.

Brumunddal måtte svare og sendte naturlig nok alt av folk opp i angrep. Da ble det tynt bakover og den færøyske landslagsspilleren Kaj Leo í Bartalsstovu fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 2-0.

Hadde trua på poeng

- Det var veldig unødvendig å gi bort det frisparket rett før slutt. Vi hadde mange mann på riktig side, så det var egentlig ingen farlig situasjon, sier Solbakken etter kampslutt.

Treneren hadde lenge trua på poeng mot topplaget, men måtte se poengene glippe i sluttminuttene nok en gang.

- Vi møtte et godt lag, som et litt bedre enn oss for tiden, sier Solbakken som nå er redd laget må kikke ser mer over skuldra enn se oppover på tabellen.

- Vi må tenke på å få nok lag bak oss på tabellen nå, det blir hovedfokuset.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat