buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Dala tester svensk midtbanespiller mot HamKam

Publisert: 19.jan.2012 04:12
Oppdatert: -
Dala har testet tre svenske fotballspillere. Bare Johan Wennberg besto den første prøven, og får nå en ny sjanse til å vise seg fram.
Den offensive spissen Mathias Glenc med fortid i Asyriska og kantspilleren Max Eurenius (fra collegefotball i USA) er ikke med i Dalas videre planer, men Kai Kristiansen ønsker å se Johan Wennberg (20) i kamp.
- Wennberg er en ung, sentral midtbanespiller som har slitt med å få spilletid i Degerfors, sier Dala-trener Kai Kristiansen.
Brumunddal ble tipset av spissen Peter Samuelsson, som selv fikk en restart på fotballkarrieren sin da han var i Brumunddal.
- Han har en bra pasningsfot og er fotballklok, og det virker også som om han er en typen som kan gli godt inn i spillergruppa, sier Kristiansen, som først og fremst ser på typen og holdningene når svensken får sjansen mot HamKam førstkommende søndag.
Brumunddal er også på jakt etter midtstopper. Rune Pettersen er ute med skade, og Kristiansen tror i hvert fall februar vil gå før han er tilbake. Og hvis Eirik Olsen velger Ull/Kisa etter prøvespill denne måneden, har Dala bare 17-åringen Torgeir Strand Osmo, Raymond Lundquist og Jesper Sørum Johansen som aktuelle stoppere.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat