buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Ønsket: Brumunddal var interessert i å låne HamKams Emil Sildnes ut sesongen, men fikk nei av HamKam.Foto: Trond Lillebo
 
Dala ville låne Sildnes - fikk nei av Kamma
Brumunddal har vært i kontakt med HamKam for å låne Emil Sildnes ut sesongen. HamKam mener derimot at de trenger Sildnes, til tross for at han har fått lite spilletid i år.

Publisert: 26.jul.2012 04:13
Oppdatert: -
Hamar
- Vi har tatt kontakt med flere klubber som vi trodde kunne hjelpe oss, og det stemmer at HamKam er en av de klubbene, sier sportslig leder i Brumunddal fotball, Tom Søgård.
Ut fra det HA-sporten erfarer skal Brumunddal ha vært interessert i Fredrik Sjølstad og Emil Sildnes, som begge har fått lite spilletid for HamKam denne sesongen.
- Vi har lagt merke til et par spillere som har spilt lite, og hadde håpet på å få hjelp fra dem, men så langt har HamKam sagt nei.

Siste kontakt mandag

Søgård har også forståelse for situasjonen HamKam er i.
- Vi har full forståelse for at HamKam tenker på seg sjøl, og kjemper om opprykk til elite- serien. Det håper vi også de klarer.
Nå legger Dala ballen død med tanke på å få låne HamKam-spillere.
- Vi hadde siste kontakt mandag via sms. Svaret vi fikk gjør at vi dessverre ikke kommer til å jobbe videre med dette, sier den.

Bra for Sildnes

HamKams trener Vegard Skogheim innrømmer også at det har vært kontakt mellom klubbene:
- Det er riktig at de har vært interessert i å låne Sildnes, men vi har ikke råd til å miste noen nå. Vi trenger de spillerne vi har. Vi har 17 utespillere i A-stallen, og er for få til å låne bort noen.
Han innrømmer derimot at det hadde vært gunstig for Sildnes å spille 2. divisjonsfotball.
- Det hadde vært bra for Sildnes sin del, hvis man skal tenke kun for ham, men vi er sårbare for skader, sier HamKam-treneren som samtidig også bekrefter at Elverum fotball har vært i kontakt med klubben for å låne spillere.
Skogheim innrømmer også at han hadde en dialog med Kai Kristiansen tidligere i sommer, da han var Dala-trener.
- Jeg snakket litt med Kai om at de kunne låne en spiller, hvis vi får inn flere folk. Det har ikke skjedd, og vi har ikke økonomi til å hente spillere. Da kan vi heller ikke låne ut noen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat