buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Byåsen utlignet på kampens siste spark
- Dette er utilgivelig, sier Dala-kaptein Rune Pettersen.

Publisert: 18.jun.2016 15:23
Oppdatert: 18.jun.2016 18:39

Brumunddal - Byåsen 1-1

- Når jeg trodde det ikke kunne bli verre etter kampene mot Sundet og Nardo, så blir det nettopp det her i dag. Dette er helt utilgivelig, for dette har vi snakket så mye om. Vi kan ikke gi bort frispark i siste øyeblikk slik vi gjør her, sier en skuffet Rune Pettersen, etter at nettopp det hadde skjedd.

I det fjerde overtidsminuttet klinket Byåsens Asgeir Snekvik nemlig ballen i nota fra 16 meter. Det som ikke skulle skje, skjedde.

- Jeg er utrolig skuffet og misfornøyd, sier Pettersen.

Frykter det kan utgjøre forskjellen

Nå har Brumunddal gitt bort poeng på overtid mot Nybergsund, Nardo og Byåsen. Det er seks poeng som kan vise seg å bli skjebnesvangre. 

- De seks poengene her kanvære forskjellen på å holde plassen i divisjonen eller rykke ned. Så enkelt er det, mener han.

Brumunddal tok ledelsen ved Gulbetin Güven etter 26 minutter og brukte resten av kampen på å rive og slite med seg alle poengene. Det så lenge ut til å lykkes, men slik ville det seg altså ikke til slutt.

- Vi jobber og sliter, det skal gutta ha kreditt for, men med ball så er vi ikke gode nok. Der må vi opp flere hakk, mener midtstopperen, som var en bauta for vertene.

Har ikke svar

Han har ingen svar på hvorfor Dala har vendt seg til den leie tendensen av å gi vekk poeng på overtid.

- Hadde jeg hatt noe svar så ville det vært enkelt å gjøre noe med. For det første må vi i hvert fall slutte å gi bort tåpelige frispark. Spesielt når vi blir så hardt presset.

Byåsen hadde overtaket mesteparten av kampen, mens Brumunddal løp sokkene av seg for at alle poengene skulle bli igjen på Sveum.

- Dersom jeg var Byåsen-spiller i dag, ville jeg nok ikke vært fornøyd med å reise hjem uten poeng. Det må jeg være ærlig på, sier Rune Pettersen.

Brumunddal ligger på 8. plass i sin avdeling etter oppgjøret.

Brumunddal (4-2-3-1): 

Stein-Erik Werven - Anders Ludvigsen, Rune Pettersen, Håkon Aalmen, Sverre Valset - Torgeir Strand Osmo, Gulbetin Güven - Vegard Ruud, Stian Nyhus, Jonatan Helmersen - Alen Krasnici. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat