buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
HER­LIG: Lars Bre­do Si­men­sen gra­tu­le­res av Aleks­an­der Mel­gal­vis, og Ve­gard Ruud smi­ler lurt et­ter at Dala har tatt le­del­sen.
 
Dalas målshow
Brumunddal-Aalesund 2 5-2 Michell Haidari scoret sitt fjerde- og femte mål på to kamper, men det er Lars Bredo Simensens suser fra 25 meter som vil bli husket fra Sveum i går.

Publisert: 31.mai.2011 04:12
Oppdatert: -
BRUMUNDDAL: Fotballen går i arv i Dala, og Lars Bredo Simensen er i ferd med å bli en nøkkelspiller for Brumunddal fra sin backposisjon. 23-åringens skuddferdigheter er av det sjeldne slaget, og Lars Bredo skyter like hardt og presist med begge beina.
Faren Knut Simensen, best kjent som Santos, ble juniornorgesmester med Dala i 1970 og spilte på A-laget fram til 1981. Som en skikkelig driblekonge, kom ikke Santos alltid fram til skuddmuligheter, men akkurat det gjør junior.
Det fikk Aalesund erfare til gagns da den offensive venstrebacken ladet kanonen mot Kjetil Rekdals reserver. Lars Bredo skar inn fra venstre og dundret til på ballen, som gikk som et prosjektil oppe i keepers høyre hjørne.

- Mest tobeinte

23-åringen har en viktig rolle i Dalas oppbyggende spill, tar dødballer og serverer lekre innlegg fra kanten uansett fra hvilken side han tar seg fram. I går scoret han sitt tredje seriemål for sesongen, og han var også svært delaktig i ett.
- Bredo er den mest tobeinte spilleren på hele Østlandet, mener trener Erik Wettermark.
- Han er i stand til å slå ballen akkurat hvor han vil når han er skikkelig konsentrert. Bredo er hakket bedre med høyrebeinet enn med venstre, men det er det ingen som ser. I tillegg er løpssteget bra. Han har bra utholdenhet og har gått Birkebeinerrennet på 4.20 nesten uten trening, sier Dala-trener Erik Wettermark om den viktige backen som kan brukes på begge sider.

Blitt mer seriøs

- Jeg begynte å sparke med venstrebeinet da jeg var skadet som yngre. Etterpå har jeg vært bevisst på å skyte og slå pasninger med begge beina, forteller Lars Bredo til HA-sporten.
Mens faren ble juniornorgesmester, spilte Lars Bredo på Dala-laget som vant Norway Cup i 2006, og faren Knut er sikker på at det betydde mye for juniors ballbehandling at han dundret og skjøt mye med liten ball i oppveksten.
At 23-åringen har fotballkvaliteter som kan nyttes også høyere opp i divisjonssystemet, føler HA-sporten seg ganske sikker på.
- Målet er å gjøre det best mulig, og det hadde jo vært moro om jeg kunne rykke opp med Dala. Jeg trives her, sier Lars Bredo Simensen.

Haidari er blitt viktig

Michell Haidari, Dalas svenske spiss som har bursdag på samme dag som Messi, fornektet seg ikke i går heller.
Mot Molde forrige mandag puttet han tre. I går ble det to nye før Wettermark valgte å spare kraftspissen. Hvor god jobb han gjorde på topp, fikk vi understreket da han ble tatt av i 2. omgang.
- Erik ville spare meg, og det er greit. Jeg kjente ingen ting til lyskeproblemene, og nå begynner jeg endelig å komme i form, sier svensken.
Brumunddal hadde også en spesialscoring da Rune Pettersen ekspederte et langt innkast fra Magnus Nysveen i nettmaskene, og et Dala-lag uten Christian Aarbogh Bjerke, Dima Yampulovsky, Øyvind Melgalvis, Eirik Olssen, Jim Sørum Johansen, Marius Holt og Jo Eivind Bergundhaugen leverte en meget bra kamp-spesielt i 1. omgang.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat