buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
MÅL: Erik Sigtbakken scorer på frispark.
 
Dødballmål reddet uavgjort
Brumunddal utlignet helt på tampen, og fikk dermed med seg et uavgjortresultat etter en middels dag på jobben. 

Publisert: 22.feb.2014 11:11
Oppdatert: -

Den første omgangen var av den mindre underholdende sorten, der ingen av lagene klarte å sette et skikkelig preg på oppgjøret. Brumunddal hadde en del ball, mens Grorud var farlige på sine kontringer. 

- Stillestående

Etter hvert fikk også gjestene uttelling på kontring da Grorud-vingen fosset fram på venstresiden og fikk slått inn foran boksen og fant en medspiller. Vips 0-1. 

- Det ble mye stillestående i førsteomgang. Vi savnet bevegelse og klarte ikke skape nesten noe som helst, sier midtstopper Øystein Kvello. 

Heller ikke den andre omgangen startet forrykende. Dala-trener Erik Wettermark byttet etter hvert rundt på stort sett hele laget, slik at de fleste spillerne fikk prøvd seg. Etter hvert løsnet det også litt, da Dala plutselig fikk noen muligheter. Likevel trodde de fleste at kampen skulle ebbe ut i Grorud-seier. 

- Typisk treningskamp

Det ville dog ikke innbytter Erik Sigtbakken ha noe av. På frispark helt på tampen av oppgjøret limte han ballen nede til venstre for Grorud-keeperen og i nettmaskene. Kampen endte til slutt 1-1. 

- Vi har litt mer bevegelse i andreomgang og skaper i hvert fall litt flere muligheter. Treneren får prøvd ut mange nye spillere slik man skal i en typisk treningskamp. Bakover føler jeg vi hadde grei kontroll stort sett hele kampen. Spesielt i andreomgang, sier Kvello. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat