buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
FLYR HØYT: Aleks­an­der Mel­gal­vis er i ka­non­form, og sat­te inn to nye vik­ti­ge sco­rin­ger da Dala slo Sen­ja i går. Der­med tar la­get fe­rie på sju­en­de­plass på ta­bel­len. An­dre­as Lø­seth Jo­han­sen er i det­te til­fel­let for­nøyd til­sku­e
 
Drømmerollen
Senja - Brumunddal 1-4 Med sitt femte mål på fire kamper, sørget Aleksander Melgalvis for tre nye Dala-poeng i nord. Han stortrives i drømmerollen, og der får han ut det store potensialet Erik Wettermark snakker om.

Publisert: 28.jun.2010 04:12
Oppdatert: -
Senja - Brumunddal 1-4 Med sitt femte mål på fire kamper, sørget Aleksander Melgalvis for tre nye Dala-poeng i nord. Han stortrives i drømmerollen, og der får han ut det store potensialet Erik Wettermark snakker om.
HAMAR: Han ligger i mellomrommet rett bak spissen, får kula og kan vende opp. Det er det Aleksander Melgalvis liker aller best.
- Det er i den rollen jeg får brukt styrkene mine best. Jeg liker å være mye i kontakt med ballen, og jeg få rettvendt meg og utfordret forsvarsfireren. Når jeg har et brukbart skuddbein, kan jeg også bruke det, sier Melgalvis.
I går brukte han det flere ganger. Først da han satte inn det viktige 2-1-målet, etter et skudd fra 30 meter. Og så da han vendte opp, gikk til 16-meterstreken, og klinte ballen i krysset til 3-1.
- Det går veldig bra om dagen. Moro å score mål, og jeg håper det kan fortsette sånn. Det er jo dette vi spiller fotball for, sier Melgalvis.
Lå også bak 4-1-målet
Han testet skuddet senere i kampen også. Da var Vegard Ruud frampå og satte ballen i mål med en skikkelig hockeystyring.
- Den hadde nok ikke gått inn om ikke Vegard hadde vært på den, så det var bra at han fikk målet.
Tidligere har vi vært innom at 20-åringen har tatt tak i forberedelsene før kamper for å bli jevnere. Han mener det sammen med treningsgrunnlaget er årsaken til de gode prestasjonene.
- Jeg kjenner at jeg er i god form, og vi har trent veldig bra i vinter. Hele laget har tatt steg, og det er mer seriøst enn i 3. divisjon.
- Stort potensial
Trener Erik Wettermark ser at Melgalvis stortrives i rollen offensivt på midten. Tidligere har han vært mer en indreløpertype i 4-3-3, men nå ligger han foran Vemund Brekke Skard og Piotr Gdak.
- Vi har vært veldig flinke til å finne den defensive balansen der, og både Aleksander, Øyvind og Jim er flinke i mellomrommet.
- Aleksander har et stort potensial, og akkurat nå er han heller ikke hundre prosent. Han fikk ei lårhøne tidligere i uka, men holdt heldigvis i 80 minutter, sier Wettermark, om gutten som tidligere har trent med både HamKam og Sundet.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat