buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
BEN­KEN: Erik Wet­ter­mark set­ter An­dre­as Lø­seth Jo­han­sen på ben­ken mot Sen­ja, men reg­ner med at han kom­mer inn undervegs. Foto: Hen­ning Rug­sveen
 
Ekspert på Nord-Norge
Brumunddal har vunnet fire seriekamper så langt; tre mot lag fra Nord-Norge - og HamKam. I morgen håper Dala-folket på ny nordnorsk triumf mot Senja.

Publisert: 26.jun.2010 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Dala-trener Erik Wettermark håper Brumunddal skal fortsette den samme positive trenden mot nordnorske lag når de møter Senja borte i morgen ettermiddag.
Byguttene fra Dala har nemlig slått Tromsøs andrelag 1-0, Mo 3-2 og Harstad 4-2 - i tillegg til HamKam.
- Jeg håper vi tar med oss selvtilliten fra kampen mot Harstad til Senja. Da kom vi tilbake og vant 4-2 etter at Harstad hadde innhentet 2-0-ledelsen vår, sier Wettermark, som regner med en tett og jevn kamp i nord.
Mindre motstanderfokus
Dala-treneren kjenner litt til styrker og svakheter hos Senja, men har fokusert mindre på motstanderne og mer på eget lag i år enn forrige gang Dala var i 2. divisjon. Piotr Gdak har imidlertid bidratt med noen fakta etter som han spilte for Senja i 2008, selv om det ikke er så mange av lagkameratene hans tilbake på årets lag.
Flere alternativer
Også Brumunddal vil sjekke spillermarkedet i ferieoppholdet. Wettermark synes stallen er sårbar for skader, og det har vært skadeperioder da han gjerne hadde hatt flere alternativer.
- Vi har bra med forsvarsspillere, men skulle gjerne hatt en midtbanespiller og en kant/spiss til, sier Wettermark.
Øyvind Melgalvis er tilbake i startoppstilling i forhold til de 11 som startet mot Harstad, og det betyr at Andreas Løseth Johansen starter på benken. Men han har som kjent en skummel evne til å avgjøre når han kommer inn litt ut i kampen.
Dala stiller slik: Christian Aarbogh Bjerke - Rune Pettersen, Magnus Nysveen, Eirik Olssen, Kjetil Gerhardsen - Vemund Brekke Skard, Piotr Gdak - Vegard Ruud, Lars Bredo Simensen, Aleksander Melgalvis, Øyvind Melgalvis - Jim Sørum Johansen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat