buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
FOTO: NTB Scanpix.
 
Eldar Hadzimehmedovic klar for Dala
Den erfarne spissen skrev under papirene i dag.

Publisert: 21.nov.2013 12:39
Oppdatert: -

Eldar kommer nå fra Raufoss Fotball der han har spilt de siste sesongene. Før det har han erfaring fra både Tippeligaen (15 kamper for Lyn) og han har ca 100 kamper i Adecco for Strømsgodset og Pors, skriver Brumunddal fotball på sine hjemmesider.

Eldar er vel fortsatt mest kjent for sine seks mål i en og samme UEFA-cup-kamp for Lyn på Ullevål der altså Lyn vant 6-0 og Eldar scoret alle sammen!

Eldar er opprinnelig fra Bosnia, men har bodd lenge i Norge. Han studerer nå på siste året på Lærerhøyskolen i Elverum. Han er forøvrig samboer med Maja Jakobsen, en av de toneangivende spillerne på Storhamars topplag i håndball.

- Jeg har alltid sett på Brumunddal som en veldig bra klubb, en klubb med et godt rykte og som det er stor entusiasme rundt. Jeg gleder meg veldig til å spille for klubben, sier Eldar som altså i dag signerte en 2-årskontrakt med Brumunddal.

Trener Erik Wettermark sier:
- Dette er en god spiller som kan tilføre oss erfaring og spiss-kompetanse offensivt. Han har gode referanser og jeg er ikke i tvil om at dette er en forsterkning for oss, sier Erik.

Kommentarer

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat