buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
REGNDANS: Moldes tomålsscorer Vini Dantas var ikke lett å stanse i bløta på Sveum. Her er det Magnus Nysveen som setter inn et støt.
 
En rask brasiliansk scoring ødela for Dala
Brumunddal-Molde 2 0-2 Molde greide å få brasilianeren Vini Dantas spilleklar mot Dala. Og i styrtregnet på Sveum presenterte han seg etter bare fire minutters spill.

Publisert: 05.sep.2011 04:12
Oppdatert: -
BRUMUNDDAL: Som HA-sporten skrev lørdag, satte ledelsen i Molde mye inn på å få Ole Gunnar Solskjærs siste spisstilskudd spilleklar til annetlagskampen mot Dala.
Dessverre for Dala lyktes de med det. For det var nettopp Vini Dantes som var forskjellen på de i to lagene.
Og brasilianeren presenterte seg umiddelbart.
Dantes smelte til på et skudd skrått fra 16-meteren etter bare fire minutters spill, og ballen duppet ned via tverrliggeren i motsatt hjørne.

Ulike oppfatninger

Dala-trener Erik Wettermark karakteriserte både den scoringen og Dantes 2-0-mål fra en retur som billige mål.
- Det første målet var nærmest et innlegg, mener Wettermark.
Dala-keeper Christian Aarbogh Bjerke var av en helt annen mening enn treneren sin:

Drømmeskudd

- 1-0-målet kom på et drømmeskudd. Dantes snudde seg og smelte til. Ballen duppet ned og gikk via tverrliggeren i motsatt hjørne. Dette var en You Tube-scoring som han neppe gjør om igjen, mener Dala-keeperen.

Ballen var sleip

På brassens 2-0-scoring måtte keeper-Christian gi retur:
- Skuddet fikk en lei stuss. Jeg forsøkte å slå ballen ut, men den var sleip og ble slått opp i været i stedet. Det var heller ingen utespillere som fikk ballen unna, sier Dala-målvakten.
Det var Moldes første mål som ødela mye for Dala. Scoringen etter bare fire minutters spill, gjorde sitt til at laget kom på etterskudd fra start av.

På høyde spillemessig

Spillemessig var Dala absolutt på høyde med gjestene. De hadde ballen vel så mye som Molde, spilte periodevis god fotball, men slet med bevegelsen og effektiviteten i den siste tredjedelen av angrepsspillet.
- Det er kjett å tape en slik kamp. Vi måtte begynne å jage etter at de tok en tidlig ledelse. Vi har flere sjanser, noen av dem er også gedigne, som vi bør sette, mener Dalas bestemann Aleksander Melgalvis.

To, tre farlige skudd

Selv hadde han to, tre farlige susere av noen langskudd som skjøt fart på det regnglatte kunstgraset.
- Det første skuddet trodde seg skulle gå i mål. Det gikk via en Molde-spiller, og skiftet retning, slik at Molde-keeperen egentlig burde ha gått til den andre siden, smiler Melgalvis.

Kampen om opprykk

- Med dette tapet røk vel håpet om å være med i opprykkskampen også, men vi skal ta oss skikkelig sammen og gjøre det vi kan for å bli like bra som i fjor da vi ble nummer tre, sier Aleksander Melgalvis, som syntes det ble svært så bløtt å spille etter hvert.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat