buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
MÅL: Dalas Aleks­an­der Mel­gal­vis har scoret to mål på de tre seriekampene han har spilt denne sesongen.Foto: Pål Jacobsen
 
Er lysten på mer 1. divisjonsspill
Mens årets mål for Bru­mund­dal er en sju­en­de­plass i se­rien, er Aleks­an­der Mel­gal­vis su­gen på 1. di­vi­sjons­spill igjen.

Publisert: 16.mai.2014 04:00
Oppdatert: 16.mai.2014 07:31

Bort­sett fra en se­song med Kongs­vin­ger i 1. di­vi­sjon i 2012, har Aleks­an­der Mel­gal­vis (25) all­tid vært Dala-spil­ler, og han de­bu­ter­te på A-la­get i 2007.

Han kom til­ba­ke til mo­der­klub­ben fra KIL i 2013, men leg­ger ikke skjul på at 1. di­vi­sjons­spill ga mer­smak.

1. di­vi­sjon ga mer­smak

-Det var moro å kjen­ne på ni­v­ået. Jeg spil­te nes­ten alle se­rie­kam­pe­ne til Kongs­vin­ger det året, og 1. divisjon ga mer­smak.

- Med Bru­mund­dal, kan­skje?

- Det had­de na­tur­lig­vis vært moro, men ak­ku­rat i år er ikke opp­rykk må­let for Brumunddal, så der har jeg hø­ye­re am­bi­sjo­ner enn klub­ben, sier Aleks­an­der Mel­gal­vis.

Hans per­son­li­ge mål er å spil­le ett hakk hø­ye­re opp i di­vi­sjons­sy­ste­met, men han har ikke hørt noe fra and­re klub­ber i så måte.

- Dala-ledelsen vet hva jeg ønsker, så de vil ikke leg­ge noen hind­rin­ger i veien for meg hvis det skul­le duk­ke opp noe, sier 25-år­in­gen som gle­der seg over den gode se­rie­star­ten til Dala.

Selv har han bi­dratt sterkt til at Bru­mund­dal står med tre sei­rer et­ter fire se­rie­run­der. Han punk­ter­te seriepremièren mot Vald­res med sin 2-0-scor­ing og ble match­vin­ner da Dala slo Nar­do 1-0.

Han fikk en smell i lå­ret i cup­kam­pen mot Ny­berg­sund og sto over mot Gjø­vik-Lyn, så sta­tus for Aleks­an­der er to mål på tre seriekam­per.

Surt Lev­an­ger-tap

Aleks­an­der sy­nes Bru­mund­dal har fått en bra start på se­son­gen, men sy­nes ta­pet mot Lev­an­ger var fryk­te­lig surt.

- Hvor­dan vur­de­rer du årets lag sam­men­lig­net med tid­li­ge­re ut­ga­ver du har spilt for?

- Vi har en god og bred stall, men had­de nok like godt lag i 2010 og 2011. Men vi har ut­vik­let spil­let vårt i år og snø­rt igjen sek­ken bak­over, fast­slår Mel­gal­vis.

Søn­dag kom­mer Herd til Sve­um for å kjem­pe om årets første 2. di­vi­sjons­seier.

- Vi slo dem 3-1 i beg­ge kam­pe­ne i 2011, og Herd er et lag vi skal slå. Så­pass press må vi tåle å ha på oss, sier Aleks­an­der Mel­gal­vis til HA-spor­ten.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat