buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
I SLAG: Marius Holt viste sin enorme styrker ved to anledninger. Det holdt til tre poeng, men da seieren ble sikret var Holt allerede på vei til sjukehuset.FOTO: LARS HULLEBERG
 
Feiret på sjukehus
Ma­ri­us Holt ble den sto­re hel­ten med to mål - før han besvimte og ble kjørt med ambulanse til sjukehus.

Publisert: 06.aug.2012 04:13
Oppdatert: -
Brumunddal
Marius Holt leverte en kanonomgang i sin retur på Sveum. Løten-gutten noterte seg for to mål og var en konstant trussel mot Ørn Horten-forsvaret.
Men så sa det stopp. Etter drøye 56 minutter vant Holt et innkast. 24-åringen la fra seg ballen til en lagkamerat, før han plutselig måtte legge seg ned.
Ambulansepersonellet ble tilkalt, og Holt ble etter hvert fraktet til sjukehus.

Undersøkes

I går kveld sendte Holt følgende tekstmelding til Dala-leieren.
«Alt går bra. Flere undersøkelser og prøver venter. Men jeg føler meg fin. Takk for all omtanke».
Assistenttrener Øyvind Teslo var den som tok seg av Holt sammen med ambulansepersonellet:
- Trolig har han besvimt, og da vil vi ikke ta noen sjanser. Derfor tar vi en grundig sjekk.
I pausen fortalte Holt at han ikke følte seg helt vel, og Dalatrenerne planla et tidlig bytte, men rakk det ikke før dramatikken startet for tilskuerne.

ikke tilfeldig

Holt gjorde uansett jobben sin lørdag. 24-åringen returnerte til Sveum sammen med Erik Wettermark, og i den første hjemmekampen løsnet det.
Erik Sigtbakken skulle løpe seg i hjel som midtspiss, mens Holt skulle skjære inn fra venstrekanten. Det fungerte optimalt.
- Marius kan skape muligheter på egen hånd. Så vet han hvor målet står. Det er ikke tilfeldig at han scoret to ganger, sier trener Erik Wettermark.

god Haave Andersen

Johan Wennberg måtte sone karantene. Derfor flyttet Wettermark Fredrik Haave Andersen opp fra høyreback til indreløper. Det ga full uttelling.
- Fredrik responderte enormt bra, sier treneren.
Haave Andersen var nest sist på ballen da Marius Holt sendte Dala i føringen. Han var også mannen som sendte en perfekt gjennombruddspasning til Holt, som sørget for 2-0, etter å ha lurt av en forsvarer.

tvilsom utvisning

Rett før hvilen fikk Ørn straffespark.
Den satte Kristoffer Silberg via Bartosz Deregowski og i mål. Ørn tok tidlig kontrollen i første omgang, og de skulle få litt hjelp og.
Andreas Løseth Johansen kom inn som innbytter for Holt. Elleve minutter senere fikk han marsjordre. «Anna» kom knallhardt inn i en takling mot tidligere HamKam-spiller Jørgen Jalland, men holdt beina langs bakken. Likevel mente dommer Stig Unhammer at taklingen kvalifiserte til rødt kort.
I stedet for en Ørn Horten-utligning, hadde Brumunddal flaks. Rune Pettersen spilte Vegard Ruud fri med en utsøkt pasning. Dessverre fikk ikke Ruud helt kontroll på ballen, men han fikk hjelp av en Ørn-forsvarer som sendte ballen via Ruuds bein og mellom keeperens bein.
- Jeg unner gutta denne seieren. Vi har spilt tre gode kamper uten uttelling, sier Wettermark.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat