buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Fikk fairplaypris av presidenten

Publisert: 11.mai.2010 04:12
Oppdatert: -
BRUMUNDDAL: Fotballpresident Yngve Hallén besøkte Brumunddal lørdag. Her delte han blant annet ut en fairplaypris til et tiårslag.
Hallén ble valgt til ny fotballpresident på tinget tidligere i vår, og nå er han på sjarmoffensiv eller signingsferd rundt i Fotball-Norge.
I pausa i kampen mellom Brumunddal og Raufoss var det utdeling av fairplayprisen i samarbeid med Eidsiva Energi, der de aldersbestemte lagene i Brumunddal har jobbet med holdninger og positiv atferd.
Alle lagene hadde sendt inn forslag til hvordan klubben kan bli enda bedre på fair play, og vinnerlaget ble gutter 2000-1, som jublende kunne motta en sjekk på 10.000 kroner.
Vinnerforslaget fra laget inkluderer blant annet at foreldregruppa til hvert lag skal stå sentral i arbeidet med holdninger, slik at foreldre og spillere har samme forståelse.
- Vi er veldig godt fornøyd med fotballpresidentens besøk, og han var imponert med vårt arbeid med fair play, og med vinnerforslaget, sier Guttorm Tysnes.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat