buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
SKRYT: Her går Lil­le­strøm-tre­ner Hen­ning Berg bort til Bru­mund­dals Ray­mond Lund­quist og skry­ter av må­ten høy­re­back­en he­vet seg fra 1.- til 2. om­gang. Lil­le­strøm ble noen num­mer for sto­re og vant 6?1 på Sve­um i går. FOTO: Stein-Erik St
 
Fikk skryt av Berg
Brumunddal – Lillestrøm 1–6 Før pause ble Dala og Raymond Lundquist tatt på fart av Lillestrøm. Etter kampen gikk Henning Berg bort til høyrebacken og skrøt av nivåhevingen hans i 2. omgang.

Publisert: 20.mai.2010 04:12
Oppdatert: -
Brumunddal – Lillestrøm 1–6 Før pause ble Dala og Raymond Lundquist tatt på fart av Lillestrøm. Etter kampen gikk Henning Berg bort til høyrebacken og skrøt av nivåhevingen hans i 2. omgang.
BRUMUNDDAL: Erik Wettermark satte inn Raymond Lundquist på høyrebacken for bedre å kunne matche tunge Lillestrøm i lufta.
Samtidig visste han at det var sjanser for at Lillestrøms venstrekant kunne hete Erling Knudtzon.
– Så vidt jeg har hørt er han Tippeligaens raskeste spiller på 40 meter. Jeg gledet meg ikke til å møte ham, smiler Lundquist.
Og tempoet ble også synlig.
Hele Dala ble tatt på fart av Lillestrøm.
– Vi trodde vi var gode på overganger, vi. Men dette var nivåforskjell, smiler assistenttrener Karsten Thune.
– Håndterte det veldig bra
Og en av dem som fikk trøbbel, var høyrebacken fra Ottestad.
– Han slet litt i første omgang. Erling er hurtig og god, og var veldig på i dag. Derfor fikk backen deres også litt tyn fra våre supportere, sier LSK-trener Henning Berg til HA-sporten.
Men etter hvilen var det annerledes.
– Han håndterte det veldig bra, og det var imponerende hvordan han klarte å løfte seg til 2. omgang, sier Lillestrøm-treneren, som sa nettopp det til Lundquist etter kampslutt.
– Berg kom bort og skrøt av 2. omgangen min. Han mente jeg måtte være sterk mentalt, og var imponert over at jeg klarte å holde fokus mot Tippeligaens kanskje raskeste ving, sier Lundquist.
Berg en av heltene
Det føltes naturligvis godt.
– Det var stort. Berg har alltid vært en av heltene, ettersom jeg er Manchester United-supporter. Det blir nok ingen overgang med det første, men likevel gøy, smiler backen, som forklarer at han etter pause klarte å ta ut mer rom når Knudtzon ikke hadde ballen og at det på den måten var lettere å stoppe hurtigtoget.
– Få Hennig til å ringe Erik
– Moro å se at Raymond hevet seg. Han tok nesten luven av Knudtzon etter pause, sier Dala-trener Erik Wettermark. Lundquist har vært litt ute av laget i sesonginnledningen.
Han forteller at det er skuffende ikke å spille, men klager ikke av den grunn.
– Wettermark er veldig flink til å ta ut laget ut fra ventet kampbilde. I dag skulle jeg inn for å hjelpe til i lufta. Jeg synes ikke Frode Kippe kom til så mange ganger. Men kanskje jeg skal få Henning til å ringe Erik og skryte litt av meg så jeg får spille neste kamp, gliser «Super-Raymond», før han igjen blir alvorlig.
– Jeg er storfornøyd med å få være en del av laget, og så lenge Brumunddal berger plassen i divisjonen er jeg glad.
Like glad var han ikke over resultatet i går. Lundquist synes seks baklengsmål ble litt mye.
– Jeg er veldig fornøyd med opplevelsen, men ikke resultatet. Samtidig må vi tenke på at Lillestrøm stilte med nesten fullt lag, og da skal det være forskjell, sier Lundquist.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat