buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
FERDIG: Alen Krasnici, som her scoret sitt første mål som Dala-spiller, mot Strindheim forrige helg, forlater klubben etter Byåsen-kampen om halvannen uke. FOTO: Terje Midttun
 
Forlater Dala
Brumunddal har satt i gang jakten på ny spiss, etter at Alen Krasnici har fått innvilget ønsket sitt om å forlate klubben. Han reiser etter kampen mot Byåsen.

0
Publisert: 09.jun.2016 06:06
Oppdatert: 09.jun.2016 06:13

– Ja, det er riktig. Det ble til det. Vi er vel enige om at ingen av oss har fått ut det fulle potensialet, forteller sportslig leder i Brumunddal, Hans Ødegård, til HA-sporten.

Han forteller at Krasnici i lengre tid har signalisert at han vurderte å forlate klubben.

Oppfylles spissens ønske

– Da synes vi det er greit å la ham reise tilbake til der han kommer fra. Han hadde med seg dama da de kom rett etter jul. De trivdes veldig godt i Brumunddal, men han har ikke lykkes sånn som vi, eller han hadde håpet. Da synes vi at hans og hennes ønske får være tungen på vektskåla, forklarer Ødegård.

Dalas sportslige leder forteller at dette langt fra var noe som kom overraskende og brått på klubben, og nå har de allerede satt i gang søket etter erstatteren for Krasnici, som scoret sitt første seriemål for Dala under helgens 2-0-seier over Strindheim.

På spissjakt

Ødegård forklarer at de leter bredt etter ny spiss.

– Det er Norden, da, for å bruke et sånt begrep. Vi har hatt suksess med det før, så vi er ikke fremmede for å bevege oss ut i de nordiske land. Men, for all del, dukker det opp noe lokalt eller regionalt, så ser vi på det også.

Onsdag ble det klart at Brumunddal mottar 100.000 kroner i kompensasjon fra HamKam etter overgangen til Kevin Knappen.

Bruker frigjorte midler

Ødegård forteller at disse pengene ikke er tiltenkt en ny spiss.

– Nei, vi forholder oss til det sportslige budsjettet vi har, så disponerer vi pengene ut ifra det, forklarer Ødegård, som også forteller at Knappen-pengene ikke går inn i den potten.

– Så pengene for Knappen skal ikke brukes på ny spiller?

– Nei, ikke i utgangspunktet. Nå har vi fristilt én spiller, så da får vi i første omgang prøve å bruke de frigjorte midlene der, forteller Ødegård, som sier at Dala har satt i gang nettverket sitt i jakten på ny målscorer.

– Vi håper å ha en ny spiller på plass så fort overgangsvinduet har åpnet, sier Ødegård.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat