buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
TILBAKE: Sindre Bjerkli (t.h.) i duell med Øyvind Melgalvis er tilbake i trening igjen.
Foto: Mattis Røhne
 
Fortsatt skadeproblemer i Dala
Heller ikke i søndagens kamp mot Herd kan Dala-trener Erik Wettermark stille med en skadefri tropp.

Publisert: 16.mai.2014 15:02
Oppdatert: 16.mai.2014 15:06

Jesper Sørum Johansen og Christoffer Sørum Johansen er fortsatt helt ute, mens Sindre Bjerkli, Øystein Kvello og Eiven Hølmo Solberg er så smått i gang igjen med fotballtrening på Sveum. Men Dala-trener Erik Wettermark kan ikke se at neon av dem er i startoppstillingen når Herd kommer på besøk.

- Nei det er ikke den store forskjellen i troppen fra forrige kamp, men jeg ser naturlig nok fram til å ha en skadefri tropp igjen, så det blir skikkelig konkurranse om plassene på laget.

Tre av fire mulige

Wettermark synes Dala har åpnet sesongen bra med tre seirer av fire mulig, men han mener spillerne hadde fortjent poeng også mot Levanger forrige helg.

- Jeg har etter hvert blitt flink til å legge kamper bak meg, men etter Levanger-kampen brukte jeg litt lenger tid en vanlig. Vi styrte kampen og var såpass gode at vi hadde fortjent poeng, men gjorde noen tabber; feil som vi vanligvis ikke gjør. Blant annet kastet keeper Christian Bjerke ballen i beina til en motspiller.

- Men jeg er ferdig med den kampen, og nå gjelder det å ha fokus på oppgavene mot Herd.

Skal prege kampen

Etter en god åpning er Dala-treneren opptatt av at laget også skal lykkes like godt når de nå legger ut på den videre ferden i 2. divisjon. Han har ikke sett motstander Herd, men sitter på flere opplysninger.

- Jeg har naturligvis registrert at de ikke har vunnet i serien ennå, men samtidig sluppet inn få mål. Likevel bør dette være en kamp vi skal styre hjemme på Sveum, mener Erik Wettermark, som også var trener i Dala da laget slo Herd 3-1 både hjemme og borte i 2011.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat