buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
MÅTTE GI TAPT: Tor Torgersen-erstatter Stein-Erik Bjønnes Werven gjorde noen fine redninger i første omgang, men måtte hente to baller ut av nettet i andre omgang. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad
 
Knappen skryter av lagmoralen
- Selv om det ble tap i dag etter to seiere på rad, peker pila oppover.

Publisert: 30.apr.2016 15:07
Oppdatert: 30.apr.2016 19:16

Kevin Knappen er fattet, men frustrert etter Brumunddals 1-2-tap i Brattvåg.

- Det er surt. Vi produserer mange store sjanser, og jeg føler absolutt at vi fortjente å få med oss noe herfra, sier Dala-sjefen.

Fra sidelinja så han to kjappe Brattvåg-scoringer midt i andre omgang, en cornerscoring av Torbjørn Grytten i det 71. minutt og et straffemål av Robin Palacios to minutter senere, bli avgjørende.

- Vi har et par gedigne muligheter på 0-0, men så kommer det to faste situasjoner og avgjør. De er inne i en dårlig periode da de får scoringene. Det er kjedelig, fortsetter han.

LES OGSÅ: Miniputten som kan rykke opp

- Pila peker oppover

Selv om Brumunddal mente seg snytt for frispark i forkant av Brattvågs 1-0-corner, og selv om mange av bortelagets spillere var uenige i straffeavgjørelsen som ga 2-0, falt ikke gjestene sammen etter de to raske scoringene.

Håkon Aalmens redusering til 1-2 med hodet kom imidlertid først da sekunder gjensto av ordinær tid.

- Det som gleder meg mest i dag, er det som skjer etter at de har fått 2-0. De siste ti minuttene kjører vi voldsomt. Vi får noen muligheter, og ballen er mye i deres felt. Det viser hvilken moral som bor i laget, skryter Knappen.

Brumunddal mente at de skulle ha hatt frispark før Brattvåg fikk corneren

Selv om Brumunddal kom fra to 1-0-seiere på rad, mener treneren at laget viste flere positive tendenser lørdag.

- Pila peker fortsatt oppover. Vi gjør en god match i dag, men har ikke marginene med oss, sier han.

Overrasket Brattvåg

Før kampen var Knappen klar på at Brattvåg var kampens forhåndsfavoritt.

- Men jeg tror vi kan overraske Brattvåg, sa han og smilte lurt.

Etter 1-2-tapet mener han at Brumunddal lyktes med overraskelsesmomentet. Knappens menn la seg slett ikke like lavt som mot Rosenborg 2 og Stjørdals-Blink, og gjestene gikk tidvis i strupen på det sterke mannskapet fra Sunnmøre.

- De forventet nok at vi skulle legge oss lavere. Vi bestemte oss for å presse høyere, og det overrasket dem nok. De ble stresset, sier han

.Brumunddals lag (4-4-1-1): Stein-Erik Bjønnes Werven - Anders Ludvigsen, Håkon Aalmen, Rune Pettersen, Kristian Eriksen - Alen Krasnici (Jonatan Helmersen fra 63.), Stanley Ihugba, Torgeir Strand Osmo (Arman Nazari fra 46.), Vegard Ruud (Sverre Valset fra 89.) - Gulbetin Güven - Stian Nyhus.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat