buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
KLARE: Trener Per Erik Gidlund er klar for å møte et dyptliggende Brumunddal. I bakgrunnen lusker Simon André Tomren. Han er også klar. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad
 
- Vi er vant til å møte slike lag
Brattvåg brøt ned kompakte defensiver i hele fjor. Lørdag prøver de seg på Kevin Knappens dyptliggende Dala.

Publisert: 29.apr.2016 20:54
Oppdatert: 29.apr.2016 20:54

Etter en fryktelig sesongstart og et tosifret antall baklengsmål på to kamper tok Brumunddal-trener Kevin Knappen grep. Dalas lekkende defensiv ble lappet sammen, og på de 180 seneste fotballminuttene har blåbuksene knapt sluppet til en målsjanse.

Det har samtidig vært lite sambafotball å se på offensiv banehalvdel, men Knappens menn har forsvart seg til 1-0-seiere over Rosenborg 2 og Stjørdals-Blink og seks viktige poeng.

Klare for

I morgen møter Dala nyopprykkede og formsterke Brattvåg, som jager to poeng bak tabelléner Elverum og onsdag sendte 1.-divisjonslaget Hødd ut av cupen. Per Erik Gidlund, som leder overraskelseslaget fra Sunnmøre, ser fram til oppgjøret.

- Brumunddal er, i likhet med de fleste andre lag i divisjonen, et lag jeg møter for første gang, forteller han dagen før dagen.

Svensken mener at Brattvåg bør være i stand til å bryte ned Knappens mannskap, som etter alle solemerker vil følge suksessoppskriften atter en gang og legge seg lavt også på Sunnmøre:

- Da vi rykket opp fra 3. divisjon i fjor, møtte vi mange lag som parkerte den berømte bussen og satset på kontringer.

Brattvåg-spiller Simon André Tomren bekrefter historien.

- Vi er et ballbesittende lag, og i fjor kom nesten alle de andre lagene hit for å forsvare seg. Vi klarte oss stort sett bra i de kampene, sier han.

- Blir tøft

Treneren ser imidlertid ikke på Brumunddal som noen lett nøtt å knekke.

- Vi fikk det steinhardt mot Hønefoss og spilte 2-2. Brumunddal er langt bedre på overganger enn lagene vi møtte i 3. divisjon i fjor, og det blir helt sikkert tøft, sier Gidlund, som aldri har sett Dala spille fotball.

- Men jeg vet at de har slitt økonomisk før denne sesongen. Det har selvfølgelig vært tungt for dem, men slike problemer kan også sveise sammen en gruppe, sier han.

Les historien om opprykkskandidaten fra den lille industribygda Brattvåg i lørdagens papirutgave av HA!


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat