buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Framstår som et ned-rykkslag

Publisert: 07.jun.2010 04:12
Oppdatert: -
BRUMUNDDAL: Historien gjentok seg lørdag. Brumunddal var i perioder best mot forhåndsfavoritten og topplaget Lørenskog, og hadde poengene halvveis nede i lomma på shortsen.
Så manglet kynismen og rutinen som skal til for å ro i land en seier.
Også i kampene mot KFUM og Strømsgodset - og delvis også Raufoss og Lillehammer - kunne større dyktighet i avgjørende situasjoner gjort at poengfangsten hadde vært større.
Den er nemlig ikke stor nok akkurat nå. Åtte poeng på like mange kamper, er for lite. Snittet bør trolig bedres med om lag et halvt poeng per kamp.
Verst er det at poengene fortsetter å glippe på eget kunstgress. Sånn sett kan faktisk Sveum bli Dalas bane, på mer enn det opplagte settet.
Nå venter tre kamper mot lag fra det høye nord. Først Mo borte, så Harstad hjemme, før det igjen bærer av sted nordover til Senja.
Dette er lag som trolig vil ende i samme sjikte som Dala. Og som det derfor er veldig viktig å ta poeng fra. Da må det en helt annen gjerrighet til foran eget bur.
Det er synd. For Dala skal ha skryt for at de tør å spille fotball. De vil, prøver og mestrer å spille på sin måte. Belønningen kunne med hell vært bedre for det unge laget, som mot Lørenskog startet med sju av ti utespillere som har gått alle gradene i klubben.
Bare det i seg selv er prisverdig.
I neste kamp må de klare seg uten formspiller Eirik Olssen. Forsvarsspilleren har vist seg som en trygg defensiv sjef.
Akkurat i den delen av spillet, er det nok likevel ingen fare. Magnus Nysveen er tilbake fra skade, og kan helt fint gjøre en utmerket jobb i midtforsvaret.
Det største savnet vil være offensivt. I Olssens innkast har laget en stor fordel, som de med vekslende hell har klart å utnytte så langt.
Jeg mener at våpenet er så ekstremt, at det faktisk kan bidra til å gi Olssen kontrakt med en klubb på et høyere nivå, som ser spisskompetansen som interessant nok å ha i laget sitt.
Jeg synes også det er fint å se Piotr Gdak tilbake på laget. Det var da han spilte at de fleste poengene kom. Han er ingen estetisk nytelse som fotballspiller, men han tilfører laget en ekstra pondus, som i tette og jevne kamper kan være gull verdt. For meg virker det også som at temperaturen i spillet hans smitter over på de andre.
Litt skryt til Erik Wettermark helt til slutt. Igjen virker han veldig godt forberedt. Nevnte Gdak var satt til å fotfølge Magnus Breiland. Han var stort sett usynlig.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat