21. aug
 
Fred Leo bestemte at matchvinneren skulle inn

Publisert: 28.apr.2010 04:12
Oppdatert: -
TROMSØ: Selv om Erik Wettermark tok avgjørelsen om at Andreas Løseth Johansen skulle bli med til Tromsø, så var det Fred Leo Nysæters belsutning alene at Løseth Johansen slapp innpå de siste ti minuttene.
- Vi hadde en plan og jeg snakket med Erik før kampen, men under kampen hadde vi ingen kommunikasjon. Ingen av byttene var heller bestemt på forhånd. Det var noe jeg vurderte underveis, sier Fred Leo Nysæter til HA-sporten.
Vikartreneren hadde også klare oppfatninger om hva som måtte til mot slutten av kampen.
- Piotr Gdak var veldig god sentralt, men jeg synes han kanskje ble litt sliten. Jeg vet at Aleksander Melgalvis også er god i den rollen, og jeg konfererte med han og fikk beskjed om at han var pigg. Da satte jeg han inn der og Andreas inn på venstre. Han var uaktell på høyrekanten for Jim er bedre defensivt. Og det var viktig der med tanke på Ciss som var en god offensiv back på den siden, smiler den taktiske vikartreneren.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke