buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
TRIVES: Fred Leo Nyæster.
 
Fred Leo Nysæter har lært mye som hovedtrener
Fred Leo Nysæter forteller at det er stor forskjell på å være assistent og hovedtrener.

0
Publisert: 10.aug.2016 10:49
Oppdatert: 10.aug.2016 11:00

– Som assistent gjør du det du får beskjed om. Som hovedtrener sitter du med alt ansvaret. Alt fra planlegging av treninger til analyse av motstandere. Det har vært utrolig lærerikt, sier Fred Leo Nysæter, som har fått med seg 12 poeng (se egen tabell) siden han tok over hovedansvaret. Det er 1,3 poeng i snitt.

Akkurat nå er Brumunddal nummer åtte i 2. divisjon avdelign 2, ett poeng bak Byåsen på den eksklusive 7. plassen. De sju beste beholder plassen denne sesongen. Til helga kommer Brattvåg til Sveum. De har 6. plassen, to poeng foran Dala.

– Vi ligger der vi håpet vi skulle ligge, og der vi må ligge. Målet er å sikre plassen. Det er det vi har trent mot siden i vinter. Det er en spesiell sesong i og med at divisjonssystemet legges om, sier Nysæter, og fortsetter:

– Det blir viktige kamper for oss hver eneste helg nå, og det synes jeg er helt herlig. Det har jeg aldri opplevd - verken som spiller eller trener. Viktige kamper hver eneste helg er perfekt motivasjon, sier Fred Leo Nysæter, som ikke har noen problemer med å fylle dagene.

I tillegg til å være hovedtrener i Dala er han ansatt i 50 prosent stilling på marked i klubben. Han har også en 40 prosent stilling i Intersport med ansvar for klubbsalg.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat