buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Gundersen sa nei, spanjol til Brumunddal?
Pablo Rodriguez Aracil er aktuell som spiss i Brumunddal etter at HamKams Tore Andereas Gundersen har sagt nei til dem.

Publisert: 08.jul.2014 12:37
Oppdatert: 08.jul.2014 12:53

Med bakgrunn i den økonomiske krisen i HamKam, kom det umiddelbart en forespørsel fra Brumunddal på Tore Andreas Gundersen. Brumunddal trenger en ny spiss, og Gundersen hadde passet perfekt mente Brumunddal.

Flere klubber skal ha vist interesse for Tore Andreas Gundersens signatur for resten av sesongen, blant annet Nybergsund, som gjester Brumunddal til helgen, men HamKam-spissen har nå sagt at Brumundal ikke er aktuell klubb for han. 

- Godt skuddbein

I morgen kommer spanjolen Pablo Rodriguez Aracil til Brumunddal for å vise seg fram. Han skal rett på test-trening i følge Brumunddal.

Pablo er 28 år, er 1,90 høy og veier 89 kilo. En kraft-spiss som tidligere trener karakteriserer slik: "En erfaren og lur spiller. God i lufta. Fysisk sterk. Godt skuddbein".

Pablo har gått ungdomsårene sine i Valencia og Levante og har spilt i spansk 2. divisjon i mange år. De siste månedene har han spilt 1. divisjon på Fiillipinene der han blant annet har seks mål og to assist på åtte kamper.

- Pablo skal trene med oss onsdag og torsdag så får vi se om han passer inn hos oss og er den spissen og måljegeren vi nå søker for resten av sesongen, skriver Tom Søgård på hjemmesiden til Brumunddal.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat