buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Håper askefast Melgalvis rekker kampen
Aleksander Melgalvis sitter fast i London etter fotballtur. Erik Wettermark håper at et alternativt reiseopplegg gjør at midtbanemannen rekker kampen.

Publisert: 17.apr.2010 04:12
Oppdatert: -
Aleksander Melgalvis sitter fast i London etter fotballtur. Erik Wettermark håper at et alternativt reiseopplegg gjør at midtbanemannen rekker kampen.
BRUMUNDDAL: Foreløpig er det usikkert om lillebror Melgalvis, som har vært på fotballtur i London, rekker hjem i tide.
- Vi håper fortsatt, sier Wettermark.
Nå er han klar for seriestarten etter comebacket i 2. divisjon.
- Det er alltid noe spesielt med serieåpningen, men det er viktig at vi ikke gjør det for stort. Jeg er litt opptatt av den mentale biten der, sier Brumunddal-treneren.
Det handler mye om å prate sammen, mener Wettermark.
- Vi prater om det som har vært positivt. Om det vi er gode på. Det vi er trygge på. Og litt om når vi skal være kyniske, når vi skal være kloke og giftige. Vi har den inngangen at det ikke er gravalvor.
Wettermark tror spillerne er klare til å ta imot Valdres i ettermiddag.
- Vi vet litt om dem, men prøver å ha mest fokus på oss sjøl. Hvis ikke er det fort gjort å bli litt for opphengt i motstanderen.
- Valdres har en bra sentrallinje, og det blir nok en tøff oppgave for oss. Men vi er klare. Sveum er en bra hjemmearena for oss. Som jeg har sagt før, det er nok ikke mange som venter at vi skal toppe tabellen etter de første kampene. Samtidig som vi ønsker en god start, må vi huske at det er det mange kamper igjen. Tålmodighet kan bli viktig, sier Wettermark.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat