buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Håper på et par nøkkelspillere

Publisert: 09.nov.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Brumunddal-trener Kai Kristiansen fikk styrket Brumunddal-stallen med to nye spillere i Jonas Bye Kojedal fra HamKam og Adrian Thun fra Hasle/Løren. Men Kristiansen gir seg ikke med det. Han håper å få på plass enda flere nye folk innen seriestarten neste år.
- Vi er i samtaler med ytterligere to-tre spillere som kan være aktuelle for klubben, men ingen ting er klart med hensyn til underskrifter ennå. Det er fortsatt viktig at de nye vi får inn, kan gå inn og styrke stallen, sier Kai Kristiansen.
Det er fortsatt midtbaneleddet og i fremst rekke at Kristiansen og Brumunddal vil trenge forsterkninger. I forsvarsrekka er Brumunddal godt besatt med gode spillere.
Og det er først og fremst de spillerne som allerede er i klubben Kai Kristiansen vil sette mye inn på å få med seg videre.
En av dem som var høyaktuell for Brumunddal var FUVOs Kent Håvard Eriksen. Med over 30 mål i 3. divisjon, var en spennende mann for Brumunddal, men forhandlingene med FUVO-spissen strandet og Eriksen blir i alle fall ikke Dala-spiller. Den saken er definitiv. Kent Håvard har nemlig sagt ja til å spille for divisjonskollega Elverum neste sesong.
- Vi har fremdeles interessante navn på blokka. Vi søker lokalt, nasjonalt og internasjonalt, sier Kristiansen hemmelighetsfullt.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat