buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
HamKam og Brumunddal bedre enn Rosenborg
Ser man på statistikken, er HamKam og Brumunddal Norges to beste bortelag. Foran Rosenborg på tredjeplass.

Publisert: 02.okt.2010 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Norges beste bortelag er HamKam. På sine 11 kamper på fremmed gress, har de vunnet ni, spilt en uavgjort og tapt en kamp. Det gir en poengfangst på 28, og et snitt på 2,5 poeng.
Brumunddal er nummer to, med 2,27 i snitt (11: 8-1-2).
Selveste Rosenborg er på tredjeplass, med et snitt på 2,23, ettersom de har tatt 29 poeng på sine 13 kamper vekk fra Lerkendal.
- Det er sterke tall synes jeg. Uansett hvordan det går i de to siste, er det uhyre sterkt gjort av et nyopprykket lag å plukke så mange poeng borte, sier Dala-trener Erik Wettermark.
Han sier at han ikke har noen spesielt god forklaring på det.
- Vi har vært skjerpet og mentalt forberedt hjemme også. Som da vi møtte Mo med radikalt høyt press og drepte kampen på et kvarter. Men det kan nok ha noe med trygghet og det å tørre å prestere og gjøre, sier Wettermark.
Nærmest «som vanlig» kunne han ikke bli med laget som reiste til Harstad i går, på grunn av jobb.
- Jeg sender han Nord-Norge-spesialisten. Dette er vår fjerde kamp der oppe, og vi er tre forskjellige som har hatt ansvaret. Dette har nok Erland (Sandvik) kontroll på, sier Wettermark om assistenten, som får med seg skadde Vemund Brekke Skard i trenerrollen.
Laget ser trolig slik ut (4-3-3): Aarbogh Bjerke - Simensen Larsen, Nysveen, Olssen, Gerhardsen - Sørum Johansen, Ø. Melgalvis, A. Melgalvis - Kacaniklic, Holt/Løseth Johansen, Ruud.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat