buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Andreas Løseth Johansen Brumunddal - Lillehammer 2-2
 
Har begynt på neste års kabal
Brumunddal - Lillehammer 2-2 Kaptein Øyvind Melgalvis reddet uavgjort for Dala i lokaloppgjøret mot Lillehammer. Både han og de fleste andre har allerede signalisert at de vil være med videre under spillersamtalene.

Publisert: 13.sep.2010 04:12
Oppdatert: -
Brumunddal - Lillehammer 2-2 Kaptein Øyvind Melgalvis reddet uavgjort for Dala i lokaloppgjøret mot Lillehammer. Både han og de fleste andre har allerede signalisert at de vil være med videre under spillersamtalene.
BRUMUNDDAL: Han er kanskje Dalas fremste formspiller om dagen, kaptein Øyvind Melgalvis.
I mange kamper på rad har han levert jevnt gode prestasjoner.
Som lørdag, da han reddet et viktig poeng i lokaloppgjøret mot Lillehammer.
Selv om 25-åringen gjerne kunne tenke seg å teste ferdighetene enda et nivå høyere, melder han seg mer enn klar til tjeneste for Brumunddal også neste sesong.
- Alle vil jo prøve seg høyere. Jeg har gjort en god figur på dette nivået nå, og det er klart det er fristende å lukte på et høyere nivå. Men jeg har ingen erfaring, og det er jo heller ikke sikkert noen vil ha meg. Jeg vil spille i Dala, sier Øyvind Melgalvis.
Samtaler om neste sesong
Det vil de fleste andre også.
- Vi har allerede begynt å legge kabalen for neste år. De fleste har signalisert at de vil være med, forteller kapteinen.
Trener Erik Wettermark og Dala har allerede startet med spillersamtaler med tanke på neste sesong.
- Vi kan ikke si vi er i rute. Men vi har hatt noen samtaler, og jeg har ikke fått noen signaler på at folk ikke vil være med, selv om det selvfølgelig kan være noen som planlegger andre ting, som skole og lignende, sier Wettermark.
Selv om uavgjort hjemme mot Lillehammer føltes surt for Dala-treneren, er han fornøyd med sesongen så langt.
- Trygghet viktigste faktor
Brorparten av spillerstallen hadde ikke erfaring fra annet enn 3. divisjon. Nå kjemper laget på øvre halvdel på nivå tre.
Øyvind Melgalvis peker på trygghet som nøkkelen til at så mange av spillerne har klart å ta steget.
- Trygghet og kontinuitet, både i spillergruppa og på trener- og ledersiden. Vi har dyktige trenere som vet å framheve spillernes gode sider. Og vi har aldri vært redde for ikke å prestere, sier midtbanemannen.
- Mange har løftet seg
Wettermark er enig i at trygghet er en vesentlig faktor.
- Det og gjenkjenning av spilleprinsipper. Trygghet til rollen. Og åpenhet i spillergruppa. Jeg finner ikke på noe som spillerne ikke er med på. Vi må ta oss tid til spilleren. Totalt sett har mange løftet seg, og vi har hatt spillerutvikling i fokus, selv om det for noen har vært en bratt kurve.
- Distriktets nummer to
På den måten skal Dala stabilisere seg i 2. divisjon.
- Vi skal være det nest beste tilbudet i distriktet, bak HamKam. Det er flere som snakker om 2. divisjon i distriktet, og de må gjerne prøve. Da er det bare å ønske lykke til. Jeg tror ikke de helt vet hva det går ut på, når det kommer til for eksempel trening. Her skal vi fortsette å ha en fin arena for de som er gode nok og ønsker å prøve seg på et bra nivå, sier Erik Wettermark.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat