buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
2-0: Pablo Rodriguez Aracil var god til å finne posisjoner foran Valdres`mål. Her gjør han 2-0 til Brumunddal.
 
Har døra på gløtt for å bli i Dala
To minutter brukte han på sin første nettkjenning i norsk 2. divisjon.

Publisert: 04.aug.2014 04:00
Oppdatert: 04.aug.2014 06:54

Da var Pablo Rodriguez Aracil godtatt blant Dala-publikummet. Så scoret han to ganger til før stadionuret rundet 29 minutter. Det fikk folk til å vente på at han skulle bli klubbens nye toppscorer, og det bare etter sin første kamp i hvitt og blått. Nå skjedde ikke det, men etter neste kamp mot Nardo i Trondheim, kan spanjolen ha fratatt Aleksander Melgalvis (fire mål til nå), tronen som Dalas toppscorer i 2. divisjon.

Trives i Brumunddal

Og som om ikke det er nok, så åpner spanjolen med kontrakt ut sesongen, for å forlenge med Brumunddal:

- Jeg trives veldig godt her. Brumunddal er et stille og fredelig sted. Jeg bor bra og har sykkelavstand til trening og til byen. Dessuten slipper jeg tropevarmen jeg opplevde i Asia da jeg spilte i Filippinene, Indonesia og India med fra 35 til 45 graders varme. Det var ikke noe for meg. Det var godt å komme til Europa igjen, sa han, og sa følgende om sine tre mål:

Forskjellige kvaliteter

- Jeg prøvde bare å gjøre mitt beste. Hva som gjør at jeg ofte kommer i scoringsposisjon, vet jeg ikke, men det spiller ingen rolle. Jeg spiller for laget. Hvem som scorer betyr ingenting. De andre spillerne har kanskje noen andre kvaliteter enn meg, sa en ydmyk tremålsscorer og la til: - Det å score mål har alltid ligget lett for meg. Jeg håper bare at det ikke stopper med dette, men jeg misset to mot Valdres. Det er ikke bra, sa han.

Forskjellen

Pablo var den store forskjellen mellom lagene på Sveum lørdag. Han er det oppspillspunktet klubben har manglet i hele år. Han kan holde på ballen og spille fri lagkamerater og sist, men ikke minst: Gjennom sin plasseringsevne, skaper han sjanser ut av ingenting. Mot Valdres scoret han med høyre og ventre bein og hodet.

Akkurat dette trengte vi

- Pablo er rolig i spillestilen sin og er flink til å se åpninger. Han er i stand til å dra av en mann eller to og han kan også vente ut keeperen. Han er kald i hodet. Det har vi sett på trening flere ganger allerede, sier klubbens toppscorer med fire mål så langt, Aleksander Melgalvis.

- Når jeg leder toppscorerstatistikken i Dala med fire mål, ser vi hvor skoen trykker. Med Pablo tror jeg vi går en hyggelig høst i møte. Han gjør at sjuendeplassen vi har som målsetting, bør være innen rekkevidde, sa Melgalvis som gledet seg over at Dala scoret mer enn to mål i en og samme kamp for første gang i år.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat