buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
SAMARBEID: Dala-leder Tom Søgård inviterer til tettere samarbeid mellom HamKam og Brumunddal hvis HamKam unngår konkurs.Foto: Mattis Røhne
 
Har Gundersen på spisslista
Hvis HamKam skulle gå konkurs, er Tore Andreas Gundersen en spiss Dala-ledelsen vil snakke med.

Publisert: 02.jul.2014 06:20
Oppdatert: 02.jul.2014 06:26

Brumunddal er på spissjakt, og Dala-leder Tom Søgård kan fortelle at klubben har kommet opp med en rekke aktuelle navn i Norge, Sverige og Spania.

- Vi har vært gjennom 15-20 spillere, men er nå nede på en håndfull, sier Søgård, som hadde et møte med trenerteamet mandag kveld for å vurdere de aktuelle kandidatene.

- Det er ikke lett å finne den rette spisstypen med vår lommebok, men vi bruker det kontaktnettet vi har for å finne aktuelle kandidater. Vi har god tid på oss, og regner med å ha en spiller på plass til høstsesongen starter, sier Dala-lederen.

Nybergsund og Gundersen

Skulle det gå galt med HamKam, har Nybergsund sagt seg interessert i HamKams Tore Andreas Gundersen.

- Vi avventer situasjonen i HamKam, sier Søgård.

- Vi håper selvfølgelig ikke at HamKam skal gå over ende, men sitter naturlig nok litt på gjerdet og ser hva som skjer med klubben. Men det er ikke til å stikke under stol at Gundersen står øverst på lista hvis HamKam skulle gå konkurs.

- Har dere vært i kontakt med Tore Andreas?

- Nei. Vi vil ikke forstyrre den prosessen HamKam er inne i, men vi har tilbudt å bistå HamKam på noen områder hvis de ønsker det. Da snakker vi ikke om økonomi, men jeg har vært i kontakt med Svein Inge Haagenrud og gitt skriftlig beskjed til Morten Kristiansen og spurt om det er noe vi kan bidra med.

- Vi er med for fotballens beste, ikke bare for Dalas beste. Det beste er at HamKam overlever. Det er viktig å ha HamKam som flaggskipet i regionen vår, sier Søgård.

Dala og HamKam innledet i vinter et samarbeid, der klubbene skrev under på en samarbeidsavtale som har ett overordnet mål: Å utvikle fotballen i distriktet.

Klubblederne kalte det en elastisk avtale som de ønsker å se på muligheten til å utvikle også på flere områder. Men i første omgang var det spilleren som skulle være i fokus for samarbeidet.

Vil utvide samarbeidet

- Overlever HamKam dette, kan vi utvide samarbeidet enda mer. Det er en stående invitasjonen fra oss. Men det er også viktig at HamKam lærer. Jeg håper det er siste gangen klubben kommer i denne situasjonen, og at det ikke ender med konkurs, sier Brumunddals fotballeder Tom Søgård.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat