buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
VAL­GETS KVA­LER: Chris­tof­fer Heier Sol­bak­ken har tre klub­ber å vel­ge i for­an nes­te se­song.Foto: Stein-Erik Stor­moen
 
Heier Solbakkens vanskelige valg
Christoffer Heier Solbakken (24) er sterkt ønsket i både Brumunddal og Nybergsund. Også Ull/Kisa er interessert i midtbanespilleren, og hovedpersonen er i tenkeboksen.

Publisert: 12.nov.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Christoffer Heier Solbakkens kontrakt med Nybergsund går ut denne måneden, og ifølge Ola Brenden, skal lagets midtbanespiller de to siste sesongene, gi beskjed om fortsetter i Sundet, i neste uke.
Brenden har tidligere sagt til HA-sporten at han har et godt håp om å få med Christoffer videre, og at han er tiltenkt en kapteinsrolle.

Sterkt ønsker i Dala

Også Brumunddal er i dialog med sin tidligere kaptein, og Heier Solbakken er en spiller den nye treneren, Kai Kristiansen, gjerne vil ha:
- I Dala-sammenheng setter vi inn det vi kan for å få Christoffer til klubben. Et samlet trenerteam ønsker han til klubben igjen.
- Hvor realistisk er det at han velger Dala?
- Vanskelig å si. Christoffer kjenner jo klubben godt fra før, og han vet hva han kan forvente. Vi har i hvert fall signalisert at han er sterkt ønsket, fastslår Kristiansen.
HA-sporten får også bekreftet at den nyopprykkete 1. divisjonsklubben, Ull/Kisa ha vært i kontakt med Heier Solbakken.
- Han er en av flere alternativer vi vurderer, så får vi se hvordan det går. Jeg vet at han var en viktig spiller for Brumunddal og har vært det samme for Nybergsund i år, sier Ull/Kisa-trener Arne Erlandsen til HA-sporten.
Hvor Christoffer ender opp til slutt, vet han ennå ikke. Han lider valgets kvaler.
- Hva teller mest?
- Det sportslige er viktig, og de tre klubbene er jo litt forskjellige. Jeg har tilhørighet til Dala, Nybergsund er virkelig en klubb med sjel - og Kisa er jo nyopprykket til Adeccoligaen. Jeg synes det er vanskelig å velge, sier Heier Solbakken oppriktig.
I Nybergsund vil han ha muligheter til å være heltidsspiller, men uansett hvilke valg han tar, ønsker Christoffer å ha litt jobb eller gå på skolen ved siden av fotballen,
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat