buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Helmersen om poenget mot Byåsen
Lørdag spilte Brumunddal 1-1 borte mot Byåsen. I videoen over kan du se og høre hva Jonatan Helmersen synes om kampen.

Publisert: 21.jun.2015 14:23
Oppdatert: 21.jun.2015 14:23

Brumunddal dro til Trondheim på jakt etter årets førte trepoenger på bortebane, da de gjestet Byåsen lørdag ettermiddag.

Jonatan Helmersen var involvert i mye, og i vinduet over kan du høre om hans tanker etter 1-1-kampen.

For etter en sjansefattig førsteomgang gikk lagene til pause på stillingen 0-0. Men det var Dala som kom best i gang etter hvilen.

Da Helmersen snappet opp ballen på egen halvdel drøye ti minutter etter pause ble det farlig. Vingen dro av en mann før en annen Byåsen-spiller måtte legge Helmersen i bakken innenfor sekstenmeteren. Dommeren pekte korrekt på straffemerket, og derfra gjorde ikke Franck Semou noen feil. 1-0 til gjestene fra Brumunddal.

Det tok bare to minutter før Byåsen utliknet ved Gunnar Øien. Tempoet i kampen falt, Dala-kaptein Rune Pettersen var farlig frampå med et hodestøt etter en corner, men det ville seg ikke for de hvite og blå. 

Til tross for at hjemmelaget ble redusert til 10 mann, da Ivar Furu fikk sitt andre gule kort for dagen fem minutter før slutt, evnet ikke Brumunddal å avgjøre kampen. Dermed endte det 1-1 i Trondheim.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat