buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Her er Brumunddals tøffe tall før Valdres-kampen i dag

Publisert: 18.aug.2012 04:13
Oppdatert: -
Brumunddal møter fem av seks topplag i jakten på viktige poeng i høst, og må trolig ha poeng av flere for å sikre en rekordspennende avslutning.
Brumunddal har ni poeng på 16 kamper. De siste årene har 28-29 poeng vært i grenseland til å berge plassen. Det vil si at Dala må ha 20 av30 poeng. Minst. Det kan bli tøft, med kamper mot alle tre topplagene, før sesongavslutningen mot Strømsgodset 2, Lillehammer og Vålerenga 2, tre lag som trolig må beseires.
- Jeg har vel aldri sett så lite på tabellen eller på motstanderne enn det jeg har gjort nå. Det har på en måte vært nok å ta tak i der jeg er, sier Dala-trener Erik Wettermark.
Han er spent på hvordan andrelagene avslutter sesongen, og ser selvfølgelig en stor utfordring i å overleve i 2. divisjon.
Wettermark mangler Jim Sørum Johansen med karantene i ettermiddag, men får tilbake Lars Bredo Simensen Larsen. Vemund Brekke Skard startet på benken sist, og er mest aktuell for å erstatte Johansen fra start.
- Det er fortsatt ei bra tone og stemning i laget. Det blir nok ikke så store forandringer på hvem som starter. Vi har levert flere gode kamper før 2. omgangen mot Raufoss sist, den har vi snakket ferdig om og glemt, sier Wettermark, som vil se mer av eget spill mot Valdres, og håper på skikkelig støtte fra ekstra mange tilskuere under Dala Mart'n.
Her er Dalas gjenværende kamper med lagenes plassering i parentes: Valdres (h, 6), Gjøvik (b, 8), Grorud (h, 9), Nybergsund (b, 2), Elverum (h, 1), Larvik (b, 3), Birkebeineren (h, 5), Strømsgodset 2 (h, 13), Lillehammer (b, 11), Vålerenga 2 (h, 12).
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat