buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
UHELDIG: Rune Pettersen forsøker å avverge headingen på streken, men hjelper i stedet ballen inn i eget mål. Dermed røk to nye poeng i en kamp Dala kunne vunnet. - Utrolig bittert, mener Brumunddals midtstopper. FOTO: Stein-ERIK STORMOEN
 
Her glipper to nye poeng for Dala
Brumunddal - Lørenskog 3-3 Med kampens tredje selvmål glapp to nye poeng helt på slutten for Brumunddal. - Det føles som et tap, sier Erik Wettermark.

Publisert: 07.jun.2010 04:12
Oppdatert: -
Brumunddal - Lørenskog 3-3 Med kampens tredje selvmål glapp to nye poeng helt på slutten for Brumunddal. - Det føles som et tap, sier Erik Wettermark.
BRUMUNDDAL: For Brumunddal hadde serietoer Lørenskog i kne med bare noen minutter igjen å spille. Ledelsen var 3-2, etter fem mål som en følge av dødballer.
Ett minutt før ordinær tid er ute, skjermer Øyvind Melgalvis ballen ut til det han tror er et Dala-kast. Dommer er uenig, og Lørenskog får sjansen.
- Dommeren preger kampen litt for mye de siste minuttene. Jeg pleier ikke bruke mye tid på sånne ting, men jeg må si jeg synes det er spesielt at en dommer fra Lillestrøm dømmer Lørenskog, sier Erik Wettermark.
Sikkert litt i frustrasjon.
For på det nevnte innkastet havner ballen først i feltet, før den legges inn igjen. På Mats Solheims heading mislykkes Rune Pettersen i forsøket på å avverge på streken.
- Jeg var så vidt på den. Jeg klarte dessverre ikke få den ut. Det føles utrolig bittert, sier Dala-stopperen.
- Ett poeng er for lite
Han satte med det inn kampens tredje selvmål. De to første sto Lørenskogs Thomas Melbye for.
Begge gangene var Eirik Olssens lange innkast medvirkende årsak.
- Nå vi leder 3-2 med så lite tid igjen, skal vi ikke tape poeng. 3-3 mot Lørenskog er i og for seg et greit resultat, men det føles som et tap. Ballen skal ikke være der nede, den skal måkes ned på bane 4 i stedet, sier Wettermark.
I flere kamper denne sesongen har Dala vært fullt på høyde og bedre enn motstanderen spillemessig, men uttellingen har vært for dårlig.
- Det er en svakhet hos oss at vi ikke vinner når vi leder med bare noen minutter igjen. Ett poeng er for lite. Det handler om å vippe de jevne kampene i vår favør. 2. divisjon er sånn, der må vi bli bedre, sier Dala-treneren, som kommer med et bilde på problematikken:
- Poengene sitter så utrolig langt inne. Det føles som om vi må bruke brekkjern og bryte opp safen.
- Mental greie
Brumunddal-sjefen mener det ikke er nødvendig å gjøre så mye annerledes.
- Vi kan ikke gjøre så mye annet enn det vi driver med. Vi har snakket om det før, men må kanskje ta en ny runde på det. Det handler om kynisme foran eget mål. Det er ikke så lett å trene på, det er noe som må sitte i hodet. Det er en mental greie, mener Wettermark.
En annen Dala-stopper, Eirik Olssen, var også i begivenhetenes sentrum lørdag. Først med to nye bevis på sine ekstreme innkast. Så ved å få rødt kort på overtid, da han klippet ned en Lørenskog-spiller alene gjennom.
- Jeg var borti ham med armen. Dommeren mente jeg hadde tatt ham med beina, så full oversikt hadde han nok ikke. Men det var greit nok, sier Olssen.
- Tidenes innkastmatch?
De blåhvite leverte en god kamp mot ett av avdelingens beste lag, og slapp dem til få sjanser utenom dødballene.
- Der har vi helt klart et forbedringspotensial. Jeg trodde vi skulle dra det i land på slutten, men de fikk et naturlig trykk på oss etter å ha sendt fram stopperne på slutten. Men artig at begge lag scorer på innkast. Det var kanskje tidenes innkastmatch, smiler Dala-kapteinen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat