buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
EN HERLIG BALL: Johan Wennberg tillot seg å gi ballen et aldri så lite kyss etter at den i samarbeid med Wennberg skaffet Dala tre poeng.Foto: Terje Midttun
 
I tvil hvis nedrykk
Det er ikke så sikkert at Brumunddal får beholde Johan Wennberg dersom laget skulle gå ned i 3. divisjon.

Publisert: 03.sep.2012 04:13
Oppdatert: -
Brumunddal
- Jeg har ikke tenkt så mye i de baner ennå, men skulle vi rykke ned, kan det nok helle til at jeg drar. Men sikkert er det ikke. Jeg trives veldig bra både med fotball og i sivil jobb i Brumunddal. Det veier litt i avgjørelsen det også, men foreløpig har jeg blikket og oppmerksomheten rettet mot sesongavslutningen, sier midtbanedirigenten som scoret sitt mål nummer tre i år mot Grorud.
- Alle målene min er kommet på volley og med feil fot. Målet lørdag var ekstra deilig. Vi fortjente virkelig å vinne denne kampen. Jeg synes vi var et klart bedre lag enn Grorud. Fortsetter vi slik, og utnytter sjansene enda bedre, finnes det en matematisk sjanse for at vi klarer oss i 2. divisjon, sier mannen som luktet mål på corner etter 94 spilte minutter.
- Jeg tenkte jeg fikk skaffe meg litt rom i feltet i tilfelle jeg skulle få ballen. Corneren som Lars Bredo Simensen Larsen la, traff Rune Pettersen på hodet. Ballen gikk ut i rommet mitt og da var det bare å klinke til fra 11 meter, sa Wennberg, lørdagens suverent beste Dala-spiller.
Wennberg var klar på at kampen mot Grorud nok en gang viste spillemessig framgang:
- Vi faller ikke så langt tilbake på banen i våre svakere perioder nå som før. Det er et kvalitetstegn.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat