buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Ingen gnist i Dala 2 Bronse til Briskebyen

Publisert: 17.sep.2012 04:13
Oppdatert: -
Dala 2 slet i samtlige 90 minutter og tapte 1-3 for Flisa.
Trener Narve Solvoll sa det slik etter kampslutt:
- Vi spilte en svak kamp i dag. Vi mangler det lille ekstra som må til for å vinne kamper på dette nivået. Det er verken glede eller noe positivitet blant spillerne. Det virker som om det er et pliktløp og slik vil vi ikke ha det, sa trener Solvoll.
Best på et ujevnt Dala-lag var midtstopper Jesper Sørum Johansen.
Det kalles et NM, men er ikke det. Et mesterskap er nok det riktige ordet, Uansett fikk Briskebyen en fin bronsemedalje.
- Det står at det er et NM, men de kaller det for et mesterskap. Dette er den eneste turneringen i sesongen som det bare er tre spiller på hvert lag. I tillegg spilles det mix double, sier Stian Olsen.
Briskebyen hadde med to lag. På bronselaget spilte Christer Aker, Stian Olsen, Erland Lund og Tor Inge Jansen. Andrelaget fikk 6. plass.
Briskebyen var også med i mix-double. Christer Aker spilte sammen med Jeanett Johansen fra Frogner Bowling. Også der var det uvanlige regler. Der spilles det annenhver kule, uansett hvor mange kjegler den andre får ned. Begge to spilte til tider bra, noe som resulterte i nok en bronsemedalje for Christer Aker.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat