buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
OPTIMIST: Tom Søgård, sportslig leder i Brumunddal Fotball, er sterk i troen og tror Brumunddal skal redde plassen i 2. divisjon.
 
Intensiverer jakten på ny midtbanesjef
I går fikk Tom Søgård nei fra svenske Dennis Östlundh. Nå intensiverer Dala jakten på en ny midtbanesjef.

Publisert: 17.jul.2012 04:13
Oppdatert: -
Brumunddal
Dalas sportslige leder mener klubbens A-lag mangler en skikkelig midtbanesjef. Han har flere i kikkerten, og det store håpet var å få svenske Dennis Östlundh på utlån i høst.
- Dennis er nå i Jönköping Södra i Superettan, og har spilt over 250 kamper i de to øverste divisjonene i Sverige; blant annet for AIK, GIF Sundsvall og Assyriska. Vi fikk dessverre nei etter at det hadde vært familieråd i helgen. Sønnen skal begynne på skolen, og skulle familien flytte på seg, måtte han ha en mer langsiktig avtale. Det hadde vi ikke anledning til, sier Søgård.

- Flere norske spillere

Søgård har ikke tenkt å gi opp jakten av den grunn, og sier han har et par norske spillere, som først vil bli aktuelle når overgangsvinduet åpner 1. august.
- Vi har kontakter ute og får alltid tips på spillere, sier Søgård, som ikke ser bort fra at det også kan dukke opp nye, interessante navn.
Den sportslige lederen var til stede på Sveum lørdag da Brumunddal tapte for Lillehammer i den første kampen etter at Kai Kristiansen måtte slutte som trener.
- Kanskje dere burde ha fortsatt med Kristiansens team?
- Jeg tror ikke lørdagens kamp handlet om hvem som ledet laget, sier Søgård.

- Mangler selvtillit

- De fleste spillerne var i sine vante roller, men det sitter fortsatt i hodet på guttene. Spillerne mangler selvtillit og troen på egne prestasjoner. Det ser vi spesielt framover på banen. Spillerne tør ikke ta det siste avgjørende trekket foran mål. Nå gjelder å tore å gjøre feil, så kommer resultatene.
- Hva betød det at den nye treneren, Erik Wettermark ikke var med?
- Det blir hypotetisk. Erik har trent spillerne i mange år, og trygghetsfølelsen mellom han og spillerne er viktig. Men dette var en ferie han og familien hadde bestilt i vinter, og det var en av betingelsene for at han tok på seg jobben igjen.

Marius blir viktig

- Men jeg tror heller vi hadde vunnet med Marius Holt på banen. Erik scorer ikke mål. Det gjør Marius.
- Burde dere ha jobbet hardere for at han skulle ha droppet fotturen?
- Det gjorde vi for så vidt, men hadde Marius måtte droppe den for å spille i høst, hadde vi ikke fått han med i det hele tatt. I utgangspunktet er han borte i en kamp til, så er han klar igjen til Tønsberg-kampen.

- Vi overlever

- Brumunddal er sist med fem poeng på 12 kamper. Er dette Dala-laget godt nok til å overleve 2. divisjon?
- Ja. Vi overlever. Det er igjen 42 poeng å spille om, sier en optimistisk Tom Søgård.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat