buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
MÅLSCORER: Det er slik Erik Wettermark håper å se Marius Holt i Dala-trøya igjen.Foto: Lars Hulleberg
 
Islending skal prøvespille i Dala
Tre nye fjes dukker opp på Erik Wettermarks første trening fredag: Marius Holt (24), Guðni Páll Kristjánsson (23) og Mahmod Hejazi (28).

Publisert: 04.jul.2012 04:13
Oppdatert: -
Brumunddal
- Målet er å sikre oss spillere som kan heve laget både i kamp og trening, og skal de nye kandidatene være aktuelle, må vi vite at de er gode nok til å gå rett inn på laget, sier Dalas sportslige leder, Tom Søgård til HA-sporten.
Marius Holt er kjent på Sveum, mens Guðni Páll Kristjánsson og Mahmod Hejazi er nye navn for Dala-supporterne.
Tom Søgård presenterer de to nykommerne slik:

Guðni Páll Kristjánsson

Islendingen har spilt for FH Hafnarfjordur, ÍR og Víðir. 23-åringen var en del av FHs gode juniorlag som vant serien og to cuptitler. Han har flere A-kamper for den islandske toppklubben og har spilt kvalifisering til mesterligaen i 2009.
Senere valgte han å satse på utdanning og fotball i USA før han kom tilbake i fjor sommer og gikk til Víðir. Guðni skal være en allsidig spiller med god fart, og kan brukes både på midtbane og i angrep.

Mahmod Hejazi (28)

Hejazi ble sett på som et stort talent da han var juniorspiller i Lillestrøm. Han fikk også noen kamper i eliteserien, men greide ikke å etablere seg på A-laget.
Han har blant annet spilt fotball for Ull/Kisa, Lørenskog, Manglerud/Star, Skjetten og Nordtstrand - og de svenske lagene Väsby United og Assyriska FF, før han i år har overtatt Adrian Thuns spissplass i Hasle-Løren

Marius Holt

Den 24 år gamle spissen fra Løten har blomstret under Erik Wettermarks ledelse tidligere, og «comebacktreneren» legger ikke skjul på at han ønsker å se Marius i Dala-trøya igjen, selv om Holt i utgangspunktet har tatt et friår fra fotballen.
- Marius skal være med på noen treninger for å kjenne på det, så får vi se. Som fotballspiller har han sterke kvaliteter både som tilrettelegger og målscorer, sier Wettermark.
Den nye Dala-treneren har fortsatt ingen assistenttrener klar etter at både Bjørn Brungot og Karsten Thune sa nei til å fortsette.
- Øyvind Teslo er forespurt, men har ikke anledning til å ta en så stor rolle i kombinasjon med jobben sin, sier Søgård.
Erik Wettermark håper likevel å få med Teslo som en slags sparringpartner, slik han var i fjor.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat