buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
KRITISK: Kevin Knappen var ikke fornøyd med hvordan Brumunddal slapp inn mål mot Molde 2.
FOTO: Håkon T. Kristiansen
 
Kevin Knappen lei ansvarsfraskrivelse
Brumunddal-trener Kevin Knappen mener at Brumunddal ikke kan skylde på tilfeldigheter eller uflaks etter 2-1-tapet mot molde 2.

Publisert: 03.aug.2015 07:00
Oppdatert: 04.aug.2015 07:22

(Molde 2 - Brumunddal 2-1):

Det var et offensivt bortelag som tok kontroll over kampen fra start. Kevin Knappens gutter gikk ut i hundre, noe som virket å overraske hjemmelaget.

omdiskutert situasjon

Etter 20 minutter var nykommer Saihou Jagne alene på bakre stolpe. Han headet ballen i bue over keeper da Silva, men en oppofrende Martin Ove Roseth kastet seg bakover og sparket ballen unna på volley. Dala-spillerne jublet, men uten å få gehør av dommer Mathias Smehus Kringstad. 

- Fra der jeg sitter er det vanskelig å si noe om situasjonen, men Saihou sier at ballen var inne, og da velger jeg å tro på det.

Like etterpå var samme mann på farten igjen. Spissen fikk kula på siden, dro seg forbi en Molde-spiller og dundret ballen i stolpen og ut.

På tampen av omgangen hadde både Jagne og Andreas Hovemoen hver sin kjempemulighet til å gi Dala 1-0, men avslutningene gikk utenfor. 

- Jeg er veldig fornøyd med omgangen. Vi skaper en haug av sjanser, men sliter med effektiviteten.

perlescoringer

Molde 2 var langt bedre med på notene etter hvilen, og særlig Amidou Diop viste frem lekre detaljer.

Etter 73 minutter var nevnte Diop i fokus. Han vant ballen fra en oppmerksom Rune Pettersen, dro seg inn og satte kula vakkert opp i nærmeste kryss.

Samme mann doblet ledelsen etter 90 minutter. Denne gangen fikk han gå langt inn på Brumunddals halvdel, skjære inn og sette ballen opp i motsatt kryss.

Men perlescoringene var ikke ferdig der. Innbytter Torgeir Strand Osmo fikk ballen på 30 meter, så ingen å spille til og skjøt knallhardt fra distanse. Skuddet gikk som et prosjektil i tverrliggeren, ned og opp i taket igjen. En terningkast 6-scoring av unggutten.

- Vi blir altfor passive etter hvilen, sier Knappen, og legger til:

- Vi blir straffet knallhardt for en personlig feil på 1-0-målet. Han (Diop) er en bra spiller, så da kan vi ikke være så passive rundt ham, sier treneren, som også er misfornøyd med 2-0-scoringen.

- Der skal vi lage frispark, men det gjør vi ikke. Vi må spille mer for hverandre, ikke bare tenke på oss selv. Det blir for mye dytting av ansvar, sier treneren.

Brumunddals lag (4-4-2): Christian Aarbogh Bjerke - Fredrik Haave Andersen, Håkon Aalmen, Rune Pettersen, Kjetil Gerhardsen -  Christoffer Heier Solbakken, Gulbetin Guven, Andreas Hovemoen, Jonatan Helmersen - Saihou Jagne, Vegard Ruud.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Spiller: Saihou Jagne spiller fra start når Brumunddal møter Molde 2.
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat