buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Kai Kristiansen ny Dala-trener

Publisert: 29.sep.2011 04:12
Oppdatert: -
BRUMUNDDAL: Kai Kristiansen slutter som trener i Moelven og tar over som trener for A-laget i Brumunddal etter denne sesongen. Denne prosessen har pågått en stund, og HA-sporten har hatt flere saker på at Kristiansen er ønsket i Brumunddal. I en pressemelding beklager Moelven at de mister Kristiansen, men at de samtidig har stor forståelse for at han ønsker en større sportslig utfordring som det er å trene et lag i 2 divisjon. I den samme pressemeldingen skriver Brumunddal Fotball at Kai har vært ønsket av klubben, og at det er gledelig at han vil ta over som hovedtrener. Kai sine kunnskaper, kontaktflate og erfaring vil være viktig for å videreføre klubbens posisjon i de kommende sesonger. Brumunddal Fotball og Moelven IL Fotball har hatt en god dialog rundt denne prosessen og blitt enig om en avtale begge klubber er godt fornøyd med. Det er en gjensidig avtale, hvor klubbene skal gjennomføre tiltak som begge kan tjene på.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat