buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
TILBAKE: Marius Holt har sagt ja til å bli med på Brumunddal redningsaksjon.Foto: Mattis Røhne
 
Kan bli Dalas redning
Marius Holt (24) kan bli mannen som til syvende og siste redder Brumunddals 2. divisjonskontrakt.

Publisert: 12.jul.2012 04:13
Oppdatert: -
Brumunddal
Spissen signerte avtalen med Brumunddal tirsdag og er klar til å gi alt for at Brumunddal skal starte klatringen på tabellen.
- Marius Holt er bare en av flere brikker i laget, men han er en spiss som er i stand til å skape det meste selv og også av-gjøre fotballkamper helt på egen hånd. Han er et mareritt for ethvert motstanderforsvar, uforutsigbar som han er, sier sports- lig leder i Brumunddal, Tom Søgård.
Søgård karakteriserer Løten-sokningen som fysisk sterk. Han har et godt steg og et godt skudd og er i tillegg veldig rask og uforutsigbar.
- Dette i sum, gjør at han scorer mange mål, men med sin spillestil skaffer han også rom for lagkameratene. Vi håper at duoen Holt/Adrian Thun blir en slager utover høsten.
Erik Wettermark inntreden som trener for Brumunddal var medvirkende til at Marius Holt ville tilbake til Brumunddal. Wettermark kan ikke få fullrost Holt som angrepspiss:
- Han er en mann som kan gjøre mål ut av ingenting og med fysikken sin er han i sine beste stunder i stand til å avgjøre kamper helt alene, sa Wettermark til Hamar Arbeiderblad tidligere i sommer.
Marius Holt selv har ikke vært å få i tale, men overfor Søgård uttrykte han glede over å være tilbake blant gamle lagkamerater.
Typisk for Holt var at han ville ha et par treninger på seg for å finne om han var preparert for dette nivået. Spranget fra 4. divisjon i Løten til 2. divisjon i Brumunddal kunne blitt stort, men det taklet Holt fint.
Marius Holt er på ferie nå, og blir ikke klar verken mot Lillehammer eller Vålerenga 2, men mot Tønsberg stiller han.
Overgangen fra Løten til Brumunddal har gått smertefritt:
- Vi har alltid hatt et meget godt samarbeid med Løten. Løten har dessuten uttalt at de mener det er viktig for fotballen på Hedmarken at Brumunddal beholder plassen i 2. divisjon. Det setter vi pris på, sier Tom Søgård.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat