buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Brumunddal gikk på en smell, og tapte mot Eleverum i serieåpninga på Sveum. Foto: Thomas Tolfsen-Strandby
 
Dala gikk på smell mot Elverum
Elverum kontret Brumunddal i senk på Sveum, og tok fortjent med seg alle poengene hjem til Østerdalen.

Publisert: 09.apr.2016 11:47
Oppdatert: 09.apr.2016 18:42

Brumunddal hang godt med i over en time mot en av seriefavorittene i serieåpningen, men vil nok helst glemme de siste tjue minuttene. Elverum viste frem skikkelig kontringsfotball, og var effektive der Dala var det motsatte.

- Det var forholdsvis bra lenge. Vi kommer ut og ryster de i begynnelsen av andre omgang, men så scorer de 0-2, og etter det rakner det, oppsummerte Knappen.

Han mener det var detaljene som til slutt avgjorde kampen.

- Vi gjør noen dumme feil, og risikerer for mye. Til slutt er det summen av detaljer mot et topplag som avgjør. Elverum har mer smartness, og hindrer våre overganger ved å lage frispark. Det gjorde ikke vi, sa Dala-treneren.

Kampen slutt. Elverum tar fortjent med seg alle poengene hjemover.

Brumunddal kontres i hjel. 0-4, og nok en gang Ole Andreas Nesset.

Det går dårlig for Brumunddal ti minutter før full tid. Først økte Kristian Bråtebæk til 0-2 på en lekker volley i det 73. minutt, før Ole Andreas Nesset la på til 0-3 sju minutter senere på en ny kontring.

Stor mulighet til Brumunddal tre minutter etter hvilen. Stian Nyhus spilles i gjennom på høyre, han triller ballen forbi Tervaniemi mot Krasnici, men dessverre går ballen bak Dala-spissen og ut til femmeter.

Ingen av lagene har gjort noen bytter i pausen.

Lagene går i garderoben på stillingen 0-1 til de svarte og hvite. Forøvrig 387 tilskuere på Sveum.

Elverum kontrer og tar ledelsen i det 27.minutt, rett etter at Jonathan Helmersen har brent en kjempesjanse for Brumunddal. Det snur fort, og Ole Andreas Nesset gir gjestene ledelsen.

Kjempesjanse til Elverum i det 25. minutt. Kristian Bråtebæk får gå opp og heade relativt upresset på bakerste stolpe, men vinkelen blir for skrå.

Det står 0-0 på Sveum etter tjue spilte minutter. Det har vært en jevn åpning, der begge lag har hatt noen halvsjanser, og hvor det meste så langt har blitt skapt på dødball.

Etter en lang vinter skal det endelig stå om ekte poeng, og i første serierunde i 2. divisjon gjester Elverum Sveum, hvor hjemmelaget er klare for å ta i mot gjestene.

- Fotball har aldri vært morsommere enn nå, sier Dalas trener Kevin Knappen.

- Vi har hatt treninger de siste ukene som har vært veldig bra, legger han til.

Han mener det utenomsportslige fokuset i vinter ikke har splittet klubben, men at det i stedet har ført spillerne nærmere hverandre.

- Vi har vært flinke til å ta vekk det negative, og kollektivet har blitt sterkere, sier Knappen.

Han mener også årets Dala-stalll er vassere enn fjorårets.

- Dagens tropp er sterkere enn til samme tid i fjor, mener Knappen.

Han synes det er greit å møte en av seriefavorittene allerede i serieåpningen.

- Elverum vinner 8 av 10 kamper mot oss, og de 2 siste ender uavgjort. Men likevel er vi dumme nok til å tro at vi kan slå dem, sier Knappen.

Humøret er på topp i Brumunddal før alvoret tar til.

- Det er en veldig guts i hele troppen.

Brumunddal stiller med følgende lag (4-4-1-1): Tor Torgersen - Markus H. Andersen, Håkon Aalmen, Rune Pettersen, Anders Ludvigsen - Jonathan Helmersen, Gulbetin Guven, Christoffer H. Solbakken, Stian Nyhus - Kristian Eriksen - Alen Krasnici

Elverum stiller med følgende lag (4-3-3): Fredrik Tervaniemi - Rebin G. Sulaka, Stian Lund, Peder Nersveen, Ulrik Balstad - Remi Andre Svindland, Kristian Bråtebæk, Mtaka Simba - Jonas Enkerud, Robin Hjelmeseth, Ole Andreas Nesset

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat