buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
FOTO: HENRIK HORNNÆSS
 
Dala tapte seieren på overtid
Etter en tam førsteomgang viste Brumunddal seg fra en helt annen side i andreomgang og ledet lenge 2-1. Men Stjørdals-Blink kom tilbake på overtid og sikret seg ett poeng etter en praktscoring. (Brumunddal-Stjørdals-Blink 2-2)

Publisert: 11.jul.2015 16:19
Oppdatert: 11.jul.2015 17:59

Brumunddal så lenge ut til å avslutte vårsesongen med tre nye poeng, men på overtid stjal Stjørdals-Blink med seg ett poeng. 

Etter en tam førsteomgang der Brumunddal virket å være i feriemodus, løftet de seg flere hakk i andreomgang. Alain Junior Olle Olle sendte hjemmelaget i føringen med et hardt skudd i nærmeste hjørne etter 47 minutter. Kun minutter senere utlignet bortelaget, før Andreas Hovemoen sendte Dala tilbake i føringen minuttet senere. 

Etter 63 minutter traff Andreas Hovemoen stolpen og Dala var ellers farlige på kontringer. Hjemmelaget prøvde å forsvare ledelsen utover i andreomgang og det så lenge ut til at de skulle klare det. Men tre minutter på overtid utlignet Stjørdals-Blink og stjal med seg ett poeng fra Sveum. 


Brumunddal gjør noen endringer for siste kamp før ferien og stiller med følgende lag:

Christian Bjerke - Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Håkon Aalmen, Kjetil Gerhardsen - Franck Semou, Christoffer Heier Solbakken, Andreas Hovemoen - Gulbetin Guven, Jonatan Helmersen, Alain Junior Olle Olle. 

Etter fem minutter har de store hendelsene uteblitt. Brumunddal har gjort som Knappen lovet og tatt tak i kampen, men uten å skape noen sjanser foreløpig. 

13. minutter spilt og kampens første målsjanse. Et langskudd av Alain Junior Olle Olle som reddes av keeper. 

Stjørdals-Blink prøvde seg noen minutter senere. Bare en god Christian Bjerke i Dala-målet forhindret scoring etter 16 minutter. 

Etter halvspilt førsteomgang er det fortsatt målløst på Sveum uten at noen av lagene har greid å imponere nevneverdig. 

Det er Brumunddal som har ballen klart mest, men skaper lite. Stjørdals-Blink på sin side har skapt to store sjanser og har ett mål annulert for offside. 

To minutter før pause kommer sjansen brumunddølene har ventet på i en ellers laber førsteomgang. På dødball får Aalmen hodet på ballen foran nærmest åpen mål, men stopperen er presset og headingen går utenfor. 

Både Brumunddal og Stjørdals-Blink står med 16 poeng etter 12 kamper før dagens oppgjør på Sveum. Dala-trener Kevin Knappen sier at Brumunddal skal angripe fra start. 

- Vi skal prøve å gå ut tøft og ta styringen i kampen. Jeg ser for meg en kamp vi må føre og forhåpentligvis får vi høl på dem tidlig. Får vi ikke det skal vi være tålmodige og bruke tida til å bryte dem ned. Vi går uansett offensivt innstilt til kampen, sier Knappen til HA.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat