buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Kopierer Stoke
Eidsvold Turn - Brumunddal 1-3 Dala har sin egen Rory Delap i Eirik Olssen. Lørdag vant de endelig, etter to mål som en følge av knallharde og presise innkast.

Publisert: 22.mar.2010 04:12
Oppdatert: -
Eidsvold Turn - Brumunddal 1-3 Dala har sin egen Rory Delap i Eirik Olssen. Lørdag vant de endelig, etter to mål som en følge av knallharde og presise innkast.
EIDSVOLL: Ballen går ut over sidelinja. Midtstopperne Eirik Olssen og Rune Pettersen flyttes opp. Olssen tar innkastet. Pettersen putter ballen i mål.
Dette skjedde ved to anledninger mot Eidsvold lørdag.
- Vi er jo Stoke, gliser kaptein Øyvind Melgalvis.
- Må bruke et sånn våpen
Han tenker naturligvis på det engelske laget som har pådratt seg blant annet Arsenal-manager Arsene Wengers vrede, fordi han mener de har en urettferdig fordel med Rory Delaps utrolige kast. Wenger gikk faktisk så langt som å foreslå innspark i stedet for at det skulle bli mer likt for lagene.
- Vi kan ikke unngå å bruke et slikt våpen. Mange kamper blir avgjort sånn, kanskje særlig i 2. divisjon, sier Melgalvis.
Dala pakket inn hjemmelagets keeper, som ikke fikk komme opp i feltet.
- Vi skapte litt panikk og det lyste ikke akkurat i øynene deres da vi stilte opp. Det kan ligge litt psykologi i det også, hvis vi kan skape noen farligheter.
- Mål er mål
Tomålsscorer Rune Pettersen er ikke akkurat vant med å score.
- Det er lenge siden. Det første kom jo på åpent, mens det andre ble satt inn via skuldra. Men mål er mål, smiler Pettersen, som var meget godt fornøyd med at laget endelig fikk uttelling for spillet sitt.
- 1. omgang var grei, men etter pause synes jeg vi kjører over dem. Vi har hatt mye fokus på å være kyniske defensivt og luke bort de feilene som har gitt unødvendige baklengsmål. Det klarte vi bra, med unntak av den ene glippen som ga dem 1-0 rett før pause.
- Vi rykker ikke ned
For mens spillet har vært godkjent i mange kamper, har Brumunddal slitt foran målene. Mot avdelingskollegaene fra Eidsvoll var det klar bedring også i den delen av spillet.
- Jeg synes det ser bra ut nå. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, og er sikker på at vi ikke kommer til å rykke ned. Selv om vi har tapt kamper, er vi på ingen måte blitt rundspilt, mener Pettersen.
- Det var godt å få en seier. Samtidig kan det være greit å kjenne litt på det å tape på vinteren, sånn at den rette kynismen er på plass til alvoret starter. På dette nivået blir vi straffet for ting som kanskje gikk bra i 3. divisjon, sier Melgalvis.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat