buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
KLAR: En kon­sen­trert Dala-tre­ner Kai Kris­tian­sen er klar for se­rie­start.Foto: Mat­tis Røh­ne
 
Kristiansen har fått alt han ønsket seg
Ho­ved­tre­ner Kai Kris­tian­sen sy­nes ikke han har noe å skyl­de på om han ikke skul­le lyk­kes i Dala. Han har nem­lig fått alt han øns­ket seg.

Publisert: 14.apr.2012 04:13
Oppdatert: -
Brumunddal
- Jeg har fått de beste folkene med meg i trenerapparatet i Karsten Thune og Bjørn Brungodt. Sistnevnte har blant annet vært spillerutvikler i Aalesund. Vi tre tenker fotball likt. Også er de to litt nerdete, og koser seg på treningsfeltet.

Alternativ trening

- I tillegg ønsket jeg å bruke penger på fysioterapeuten Dan Morten Kleppe etter som det var mange skader i troppen i fjor. Spillerne i Dala var vant til å trene, men ikke hvorfor de skulle trene alternativt. Med Dan Morten ble det voksenopplæring på hvordan og hvorfor. Også Per Vollum har vært nyttig på den fysiske biten, og jeg har aldri vært leder for et så godt trenerteam, sier Kristiansen.

Fikk spillerne

- Jeg har også fått de spillerne jeg ønsket meg, og vi går til sesongen med en bred stall der enkeltspillere har tatt overraskende store steg i vinter, sier Kristiansen og nevner ungguttene Jesper Sørum Johansen og Gaute Granmo som eksempler.
- Vi har også flere nye som hele veien har vist framskritt. Fredrik Haave Andersen er tilbake etter tre års skadefravær, og Johan Wennberg, Adrian Thun og Jonas Kojedal Bye har kommet til og gjort det bra.
- Hvor høyt kan dette laget komme?
- Det er vanskelig å si siden jeg ikke har vært trener i 2. divisjon på en stund. Spillerne og lederne har satt seg som mål å bli blant de fem beste. I utgangspunktet syntes jeg det var ambisiøst. Det er omtrent på samme nivå som før, men jeg går for det, og det er spesielt viktig for de som har vært med en stund å sette seg høye mål, sier Kristiansen.

Tøff start-trio

Kristiansen anser Dalas 2. divisjonsavdeling for å være en av de aller beste, og med Tønsberg, Ørn og Raufoss i de første kampene, får laget testet seg.
- Tønsberg vant 3-0 borte mot Kristiansund, som er favoritt i sin avdeling. Ørn er en opprykkskandidat, og Raufoss er den store favoritten i vår avdeling. Vi må være på høyde med disse lagene, og åpningskampene blir en syretest, sier Kai Kristiansen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat