buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Kai Kristiansen
 
Kristiansen vil se bedringer defensivt mot Raufoss

Publisert: 28.apr.2012 11:18
Oppdatert: -
Etter to kamper med flere enkle baklengsmål, håper Brumunddals trener Kai Kristiansen, laget vil være mindre sårbare defensivt mot Raufoss i morgen.
- Det blir nok en tøff kamp for oss, mot et antatt godt lag, sier Kristiansen om kampen mot Raufoss i morgen.
Han håper laget har tatt lærdom av de to siste kampene.
- Det blir spennende å se om vi har en læringskurve som går riktige veien. Vi har ikke klart å matche de lagene vi har møtt på kvalitet, og må bedre oss. Jeg har tro på at vi vil løfte oss, sier treneren.
Han legger heller ikke skjul på hva som vil bli nøkkelen mot Raufoss.
- Vi må være mindre sårbare defensivt. Vi slipper inn for mange mål, og må se bedre ut når vi skal forsvare oss, er beskjeden fra Kristiansen.
Da HA-sporten snakket med Kristiansen i går, hadde han ennå ikke tatt ut laget mot Raufoss. Johan Wennberg startet ikke forrige kamp, men hadde et godt innhopp etter hvilen. Innbytter Erik Sigtbakken scoret i sitt innhopp og reddet poeng for Dala sist. Etter det HA-sporten erfarer vil Brumunddal stille med følgende lag: (4-2-3-1): Bartosz Deregowski-Fredrik Haave Andersen, Eirik Olssen, Rune Pettersen, Jonas Kojedal Bye-Vegard Ruud, Øyvind Melgalvis-Jim Sørum Johansen, Johan Wennberg, Lars Bredo S. Larsen-Adrian Thun.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat