buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Seiersjubel: Erik Wettermarks spontane jubel over tre nye poeng etter den sterke borteseieren mot Gjøvik-Lyn. FOTO: JACOB SUNDBLOM NYGAARD
 
Kynisk serieleder
- På hjemmebane skal vi dominere og underholde. På bortebane gir vi blaffen i det og tenker kun på tre poeng, sier Øyvind Melgalvis, etter ny sterk Dala-triumf.

Publisert: 05.mai.2014 04:00
Oppdatert: 05.mai.2014 03:59

Den formelen har de lyktes med til de grader foreløpig.

På de tre første seriekampene har ennå ingen maktet å score mot Brumunddals velorganiserte defensiv, og lørdag fikk Gjøvik-Lyn servert en fotball-leksjon.

- Vi visste at det ikke kom til å bli en stjernekamp fra vår side. En godt kontrollert bortekamp som jeg er strålende fornøyd med, sier Erik Wettermark etter kampen.

Gjort grep

- Vi har vært klare på at vi ønsker å etablere et godt andredivisjonslag. Da må man ta poeng, sier Øyvind Melgalvis, og fortsetter:

- Da vi rykket ned i 2012 slet vi ofte med å avgjøre kampene. Da blir det en fattig trøst om vi har spilt bra og hatt mye ball. Nå har vi jobbet med saken og er mye mer solide og spiller smartere, sier han.

Brumunddal går med en helt annen innstilling til hjemmekampene sine enn til bortekampene.

- Jeg synes ikke vi spiller defensivt. Heller kynisk, sier Erik Wettermark.

Melgalvis utdyper:

- I prinsippet er det kun tre poeng som gjelder. Derfor la vi oss i store deler av kampen lavt, kontret og kontrollerte mot Gjøvik-Lyn. Det handler om å ikke ta unødvendig risiko. 1-0-målet vårt i førsteomgang var en bonus, og det ga oss muligheten til å virkelig snurpe igjen bakover. Det gjorde vi også, sier Melgalvis.

Foran skjema

Til sjuende og sist var det heller ikke mye å si på at Brumunddal fikk med seg alle poengene hjem fra Gjøvik.

Med full pott etter tre kamper topper Brumunddal nå sin 2. divisjonsavdeling. Bare Levanger kan komme à jour i dag.

- På forhånd drømte jeg om å stå med sju poeng etter de tre første kampene. Nå har vi ni, og det er ekstremt viktig med en god åpning, sier trener Wettermark, og legger til:

- Også kan jeg ikke huske sist vi gikk tre kamper uten å slippe inn mål, sier Dala-treneren.

Skadeplaget

Øystein Kvello skadet seg på trening i forrige uke og vil være ute en lengre periode. I tillegg måtte Christopher Heier Solbakken hinke av banen i smerter lørdag.

Aleksander Melgalvis ble spart etter en liten kjenning i låret, men skal være klar for spill til neste seriekamp. I tillegg var Sindre Bjerkli sjuk lørdag.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat