buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
SPIKEREN: Aleksander Melgalvis blir endelig målscorer etter å ha misset en straffe tidligere i kampen. Raufoss-keeper Rickard Claesson fortviler når ballen går i mål.Foto: Henning Rugsveen
 
Likt med i fjor
Brumunddal - Raufoss 3-1 16. mai-kamper ser ut til å tenne Brumunddal litt ekstra. Etter en råsterk vending mot Raufoss er laget likt med fjorårets poengfangst etter fire runder.

Publisert: 18.mai.2011 04:12
Oppdatert: -
BRUMUNDDAL: I fjor slo Brumunddal HamKam på Briskeby 16. mai.
I år måtte Raufoss reise hjem med tap - etter å ha bestilt plass langt framme i 17. mai-toget hjemme mot slutten av kampen.
Fjorårets seier mot storebror var solid, men mandagens Dala-vending var enda sterkere.
Hør bare her:
* Bare en strålende Christian Bjerke mellom stengene hindret mer enn 0-1 til sidebytte.
* Brumunddal var klart beste i 2. omgang, men da den forløsende scoringen kom etter 60 minutter, ble den annullert for offside.
* Etter 74 minutter fikk Dala straffe, men da den forløsende scoringen skulle komme, misset Aleksander Melgalvis.
Etter alle de slagene i trynet burde et fotballag gitt opp, det innrømmet også trener Erik Wettermark etter kampen.
Men ikke Dala på 16. mai. Overført fra boksespråket: På telling til ni reiste laget seg - og vant.

«Syndebukken» fikk avslutte

- Det var utrolig godt å vinne denne etter de siste kampene. Det er moro med Raufoss, 16. mai og så mye folk, men det hadde ikke vært morsomt å tape denne kampen, innrømmer Melgalvis.
Han var på vei til å bli syndebukk etter straffemissen da Lars Bredo Simensen Larsen løp fra egen 16-meter, fikk den servert på 16-meteren til Raufoss og utlignet til 1-1 etter 82 minutter.
Hjemmelaget fortsatte å løpe og trøkke på, og fire minutter senere var det Vegard Ruud sin tur på en overgang. På overtid chippet Melgalvis ballen elegant i mål og Sveum eksploderte igjen.

Jevnere og hardere

- Vi har pratet mye om å være til stede når det gjelder. Vi var ikke det mot Follo, og ikke i siste del av første omgang mot Raufoss, før vi blir dårlige til å flytte beina, uten at jeg vet hvorfor.
I fjor var det ikke vanskelig for Dala-spillerne å motivere seg til den første sesongen i 2. divisjon etter opprykket, og til serieduellen mot HamKam.
- Det var i hvert fall ingen ulempe. Vi har ikke pratet så mye om den såkalte vanskelige andre sesongen, men vi har heller ikke vært like flinke til å nullstille i år, sier Melgalvis.

Foran med seier i neste

Dala har seks poeng på sine fire første kamper. Det er like mange poeng som i fjor på samme tid.
Da ble det hjemmetap mot Raufoss etter seieren mot HamKam på Briskeby.
- Hvis vi vinner i neste serierunde er vi faktisk foran skjemaet vi hadde forrige sesong, og det forteller at vi ikke har vært så dårlige, forklarer Vemund Brekke Skard.
- Det er en jevnere og hardere serie i år, og vi må kjempe i hver eneste kamp, som i dag. Vi blir ikke skuffet vi om vi blir nummer sju i år, og ikke nummer tre, hvis vi bare har gjort jobben og gitt alt, fastslår Melgalvis.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat