buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
TOP­PET LAG: Hen­ning Berg kom­mer med sitt bes­te til­gjen­ge­li­ge mann­skap på Sve­um i kveld. Han har bra kon­troll på Dala, sier han. Her sam­men med Es­pen Sø­gård (tv) og keep­er Ste­fan Mag­nus­son. FOTO: Scan­pix
 
LSK topper laget
Lillestrøm-trener Henning Berg tar ingen sjanser, og topper laget mot Brumunddal i kveld.

Publisert: 19.mai.2010 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Henning Berg er trener for et formsterkt Lillestrøm-lag, med ambisjoner både i cupen og serien.
Og Berg har bra kontroll på Brumunddal.
– Folk fra oss har sett dem, og vi har bra oversikt. De slo jo HamKam og yppet seg mot KFUM. Det er sterkt. Jeg vil kalle Brumunddal et bra 2. divisjonslag, og vi er godt forberedt, sier Henning Berg, og fortsetter:
Uten Nosa
– Vi stiller med det beste laget, og har klare ambisjoner om å gå hele vegen i cupen. Da er denne kampen like viktig som alle andre. Vi kjører de samme forberedelsene som om det skulle vært en kamp i Tippeligaen.
– Vi må være på topp
– Hva forventer du å møte?
– Jeg forventer en tøff kamp. De vil helt sikkert gi alt og tråkke til. Vi må være på topp, sier Berg.
LSK-treneren må unnvære Nosa Igiebor, som har karantene etter rødt kort mot Hauerseter i forrige runde. LSK vant den kampen 5–0.
– Få svakheter
Det betyr et tøft møte med midtstopperne Pedersen/Kippe, innleggseleganten Essediri, hurtigtoget Elyounoussi og måltjuvene Sundgot og Sigurdarson.
Dala-trener Erik Wettermark er spent.
Formlaget
– Vi møter det sterkeste formlaget i Tippeligaen, og de har spilt på seg mye sjøltillit. Jeg har sett dem på tv. Vi får helt sikkert nok å stri med. Det blir trolig mye defensiv jobbing, men det blir også viktig at vi våger å holde i ballen når det er mulig. Jeg håper vi kan være med i kampen, og også bidra offensivt. Vi skal legge en plan som vi tror på, sier Dala-treneren, og fortsetter:
Skape frustrasjon
– Hvordan kan dere vinne?
– Er vi med i kampen lenge, kan det skape frustrasjon i Lillestrøm-laget. Da kan de bli stresset, sier Wettermark.
Han er forberedt på at det kan bli noen utfordringer på dødballer.
– Jeg frykter ikke dødballene, men vi må ta noen forholdsregler. Raymond Lundquist får sjansen fra start. Han er sterk og god i boksen. Vi må rydde unna så bra som mulig.
Herlig bonus
Dala-treneren er opptatt av at Dala-gutta senker skuldrene, og tar dette som en herlig bonus.
– Vi spiller ikke om poeng. Det er viktig å jobbe med det mentale. Dette er en bonus og ikke minst inspirasjon i hverdagen. Vi må våge å gjøre ting, sjøl om motstanderen er et bra Tippeliga-lag.
Dala-treneren håper Andreas Løseth Johansen (vond tå) og Øyvind Melgalvis (kjenning av strekk) blir klare til kampen på Sveum i kveld.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat