buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
BARE NESTEN: Adrian Thun spilte godt, men fikk ikke mål. Her har han den største sjansen. FOTO: Pål Jacobsen
 
Mange som ikke har formen inne
Brumunddal sliter med spillere som ikke er i form, bakover på banen. Nå venter defensiv trening på spillerne.

Publisert: 26.mar.2012 04:12
Oppdatert: -
Brumunddal.
I lange perioder mot Kjelsås, var det langt mellom det gode spillet. Bare glimtvis så vi hva Brumunddal kan varte opp med.

Mye å ta tak i

Trener Kai Kristiansen likte heller ikke alt han så i lørdagens kamp mot Kjelsås.
- Det er mye å ta tak i. Vi får det ikke til slik vi vet vi kan. Men det er også en del positive ting. Adrian Thun som spiss gjorde mye bra. I dag så vi hva han kan, selv om jeg tror han har mer inne, sa Kristiansen.

Mange borte

Det var flere spillere som ikke kunne spille lørdagens kamp. Eirik Olssen og Jonas Kojedal Bye måtte melde pass grunnet sykdom. I tillegg er Rune Pettersen ennå ikke klar. Det er tre spillere som helt klart kan styrke backfireren.
Slik oppgjøret mot Kjelsås utartet seg, er det nok bare høyreback Fredrik Haave Andersen i backfireren som kan føle seg noenlunde sikker på en plass til serieåpningen om tre uker.
- Det var noe tamt over oss i store deler av kampen. Heldigvis bedret det seg utover kampen, sa en av kampens beste spillere, Fredrik Haave Andersen.

Bedre og bedre

Adrian Thun som kommer fra Hasle Løren, blir en viktig spiller for Brumunddal denne sesongen. I lørdagens kamp, spilte han sin aller beste kamp i Dala-drakta.
Midtstopper Rune Pettersen har vært skadet lenge, men er på gang nå. Pettersen har trent kun en uke med ball, men kan rekke seriestarten. Hans spill i fjorårssesongen, tyder på at Brumunddal trenger Pettersen i form.
Når det gjelder laget som skal starte i serieåpningen om tre uker, er det mange som har en vei å gå. Mange av spillerne som spilte fast i hele fjor, må heve eget spill med mange hakk.
Heldigvis for trener Kai Kristiansen, har han mange spillere som vil spille i serieåpningen. Andreas Løseth Johansen og ikke minst Gaute Granmo beviste det med sitt spill.

Gaute Granmo god

Gaute Granmo har startet på benken i de siste kampene. Fortsetter han slik han gjør om dagen, blir trener Kristiansen nødt til å sette han opp fra start. På sine 25 minutter gjorde han mer foran motstanders mål, enn de andre til sammen. Tre store muligheter ble til et mål. Det blir nok flere mål for Granmo med slikt spill.
Men først og fremst er konklusjonen nå at de fleste spillerne er et stykke unna serieformen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat