buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
KAP­TEIN: Nå er det en­de­lig be­stemt at kap­tein Øy­vind Mel­gal­vis skal spil­le for Bru­mund­dal også den­ne se­son­gen.Foto: Stein Erik Stor­moen
 
Melgalvis får 25.000 i lojalitetsbonus i Dala
Øyvind Melgalvis har skrevet ny ettårskontrakt med Brumunddal. Nå håper Dala-ledelsen å få inn rundt 25.000 kroner i lojalitetsbonus til kapteinen sin.

Publisert: 26.jan.2011 04:12
Oppdatert: -
BRUMUNDDAL: Brumunddal-kapteinen sa nei til kontraktsforslaget han fikk fra HamKam, og i Nybergsund kom de aldri så langt at det ble lagt fram noe tilbud. I Dala var interessen så stor for å beholde kapteinen sin at supportere og sponsorer gikk sammen for å lansere en lojalitetsbonus til Øyvind.
- Øyvind har akseptert det tilbudet han i utgangspunktet fikk av oss, og så kommer det vi regner med å samle inn i lojalitetsbonus, sier Dala-formann Guttorm Tysnes.

Om lag 25.000 kroner

- Hittil er det bare en sponsor som har flagget saken høyt, men det er mange supportere. Øyvind er en populær og profilert i Dala, og er en spiller som er veldig nyttig for oss, sier Tysnes, som regner med at lojalitetsbonusen vil bli på rundt 25.000 kroner.

Trives godt i Dala

Øyvind Melgalvis synes det er hyggelig å være ønsket, og at kronerullingen er en fin gest.
- Men det har aldri stått på pengene, sier Melgalvis til HA-sporten.
- Jeg kunne naturligvis ha tenkt meg å spille på et høyere nivå, men jeg trives godt i Dala, og har en viktig rolle i laget. Sånn situasjonen min er med skole nå, var det litt problemer med å få til morgentreninger med HamKam, sier Melgalvis som er inne i det siste året på lærerhøgskolen.

Løberg og Sveen

Brumunddal begynner å fylle opp A-stallen, og ifølge Guttorm Tysnes har HamKam-spillerne Ola M. Sveen og Lasse Løberg gjort det bra på trening.
- De to skal være med i Vinterturneringen på Raufoss til helgen, og etter det blir det avgjort om vi skal tilby dem kontrakt eller ei. Så blir det eventuelt opp til dem selv å avgjøre hva de gjør, sier Tysnes.
Dala-ledelsen er litt usikre på keepersituasjonen, og pr. dato har klubben ifølge Tysnes bare en målvakt som er en klar 2. divisjonskeeper i Christian Aarbogh Bjerke. Tony Jota er tilbake i trening og er med som cover i tillegg til klubbens unggutter.

Turnering til helgen

Brumunddal skal delta i vinterturneringen på Raufoss i helgen. De møter Raufoss innledningsvis, og så blir det ny kamp søndag avhengig av resultatene i de øvrige lørdagskampene: Gruppe 1: Brumunddal-Raufoss, Kjelsås - Follo. Gruppe 2: Kristiansund-Tromsdalen, Skeid - Manglerud Star.
Følgende lag er kvalifisert: Follo, TUIL, Moss FK, KFUM Oslo, Notodden, Flekkerøy, Kristiansund BK, Kjelsås, Skeid, FK Tønsberg, Brumunddal og Rosenborg 2.
Lagene er plassert i tre puljer a fire lag med innledende runder lørdag og søndag. Alle puljevinnere samt beste toerne i alle puljer går videre til sluttspill lørdag 26. og søndag 27. februar.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat